Представлені розумні годинники Amazfit GTR 4: до 14 днів автономної роботи та AMOLED, 1,43 дюйми

20:13, 01.09.2022

Після низки витоків компанія Huami сьогодні офіційно представила розумний годинник Amazfit GTR 4. Новинка оцінена в 200 євро, продажі стартують у Німеччині та Польщі, пізніше пристрій можна буде придбати і в інших країнах.

Годинник отримав найновіший оптичний датчик BioTracker 4.0 PPG, який підтримує моніторинг життєвих показників (ЧСС та SpO2) у режимі 24/7. Новий сенсор збирає на 33% більше даних, за рахунок чого має підвищитися точність вимірів. Також підтримується визначення рівня стресу, покращено режим моніторингу сну (він коректно працює у разі позмінної чи нічної роботи).

Amazfit GTR 4 підтримують 150 режимів тренувань, причому вісім з них розпізнаються автоматично, є режими Track Run і Golf Swing, що говорять самі за себе, підтримується синхронізація з сервісами Adidas Running і Strava.

У пристрої є приймач супутникової навігації з підтримкою всіх основних систем (у тому числі ГЛОНАСС), голосовий помічник Alexa, вбудовані гучномовець та мікрофон (це дозволяє здійснювати голосові дзвінки через годинник). Передбачено вбудований медіапрогравач та 2,3 ГБ пам'яті для зберігання пісень. GTR 4 можуть транслювати звук прямо на бездротові навушники через Bluetooth. Радіус екрану AMOLED становить 1,43 дюйми, роздільна здатність - 390 х 390 пікселів.

Габарити Amazfit GTR 4 - 46 х 46 х 10,6 мм, маса - 34 грами. Автономність в режимі звичайного використання становить 14 днів (ємність акумулятора - 475 мАч).

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна