Представлені розумні годинники Apple Watch Series 8

22:49, 07.09.2022

Ще до презентації преміального розумного годинника Apple Watch Ultra компанія з Купертіно представила Apple Watch Series 8, заявивши, що це сучасний розумний годинник, який став ще кращим.

Почати варто з того, що зовнішньої вони не відрізняються від Apple Watch Series 7. Годинник отримав датчик температури тіла, який може знімати вимірювання кожні 5 секунд і відправляти їх у додаток «Здоров'я».

Apple наголосила на тому, що виміряні дані температури тіла або менструального циклу не будуть передаватися третім особам. Apple Watch Series 8 розпізнають не лише падіння, а й потрапляння в автомобільні аварії. У цьому випадку годинник може автоматично повідомити про інцидент лікаря, 911 та збережені контакти. Для фіксації автомобільних аварії Apple додала нові датчики в розумний годинник.

Крім того, було оголошено, що Apple Watch Series, починаючи від Series 4 та новіші, підтримуватимуть режим економії акумулятора, який дозволить протриматися довше без підзарядки.

Головна перевага Apple Watch Series 8 перед Apple Watch Ultra полягає в ціні, яка вдвічі нижча. Apple Watch Series 8 пропонуються за ціною від 400 доларів.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна