Представлені розумні годинники Dizo Watch D: $25 за дизайн Apple Watch, датчики ЧСС та SpO2

22:27, 07.06.2022

Компанія realme представила через свій бренд Dizo недорогий розумний годинник Dizo Watch D, який володіє повним набором сучасних функцій.

Dizo Watch D по дизайну схожі на Apple Watch. Годинник отримав металевий каркас, вигнуте загартоване скло та силіконовий ремінець шириною 22 мм. Годинник є вологозахищеним (до 5 атм).

Пристрій має 1,8-дюймовий РК-екран з піковим рівнем яскравості до 550 кд/м2. Власники можуть вибрати понад 150 циферблатів. Також доступні віджети та шпалери, що настроюються.

Пристрій підтримує понад 110 видів спорту та вправ у приміщенні та на відкритому повітрі. Також є функції моніторингу серцевого ритму, відстеження сну та моніторинг рівня кисню у крові.

Інші функції носія включають погоду, пошук телефону, керування музикою, повідомлення від програм, будильник, керування затвором камери, відстеження менструального циклу та багато іншого.

Годинник Dizo Watch D оснащений акумулятором ємністю 350 мАг і заряджається за допомогою магнітного пристрою. Виробник заявляє до 14 днів роботи без заряджання.

Для перших покупців ціна становитиме лише 25 доларів.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна