Представлена ​​портативна консоль AyaNeo 2 Geek - Ryzen 6000U, екран 7 дюймів, 16 Гбайт ОЗУ та ціна від $699

11:35, 03.06.2022

Асортимент портативних приставок AyaNeo стає дуже різноманітним. Китайський виробник представив свою першу консоль на базі Windows лише два роки тому, і за цей час уже встиг випустити кілька моделей з більш сучасними та швидкими процесорами. Останнім часом компанія представила моделі AyaNeo 2, AyaNeo Slide, AyaNeo Air та Air Plus. Але на цьому AyaNeo вирішила не зупинятися та анонсувала консоль AyaNeo 2 Geek.

Приставка має надійти у продаж у листопаді цього року, і зовні вона аналогічна моделі AyaNeo 2. Проте AyaNeo 2 Geek буде доступнішою в порівнянні з оригінальною моделлю.

Нагадаємо, що звичайна AyaNeo 2 пропонує підтримку Wi-Fi 6E, має два гіроскопи, поставляється з процесором AMD Ryzen 7 6800U та зможе запропонувати до 2 Тбайт постійної пам'яті. Версія Geek у свою чергу підтримує трохи менш швидкісний Wi-Fi 6, отримає до 1 Тбайт постійної пам'яті та запропонує на вибір два процесори Ryzen 6000U. Поки що оголошено такі конфігурації:

  • AMD Ryzen 7 6800U та 512 Гбайт постійної пам'яті - $799;
  • AMD Ryzen 5 6600U та 512 Гбайт постійної пам'яті - $699.

Нова приставка пропонуватиметься зі знижкою тим, хто вже володіє однією з раніше випущених консолей. Попередні продажі AyaNeo 2 Geek у Китаї вже стартували. За межами Піднебесного замовлення на новинку почнуть приймати наступного тижня.

Моделі AyaNeo 2 і AyaNeo 2 Geek мають 7-дюймові екрани, 16 Гбайт ОЗУ, три роз'єми USB4 Type-C. Обидві оснащені сканерами відбитків пальців.

Обидві приставки зможуть запропонувати Windows 11 або AyaNeo OS на базі Linux як операційні системи.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна