Представлений розумний годинник Apple Watch Ultra з покращеним GPS та сиреною

07:53, 08.09.2022

Apple анонсувала розумний годинник для професійних спортсменів і любителів екстриму, назвавши його Apple Watch Ultra. 49-міліметровий корпус Apple Watch Ultra виконаний з титану, годинник отримав плоске сапфірове скло та спеціальну рамку, яка захищає екран від пошкоджень при ударах.

Крім того, у Apple Watch Ultra з'явилася додаткова програмована кнопка, додатковий динамік, а коліщатко Digital Crown було збільшено.

Apple заявила, що в звичайному режимі Apple Watch Ultra можуть працювати до 36 годин без підзарядки, тобто довше, ніж будь-який інший годинник. Але також передбачено і спеціальний режим, в якому годинник пропрацює до 60 годин.

Apple Watch Ultra підтримують покращений GPS з більш точним позиціонуванням. Нова кнопка в Apple Watch Ultra отримала назву Action Button, за її допомогою можна, наприклад, запускати конкретне тренування.

Новий динамік, зокрема, використовується для активації сирени, яку чути на відстані до 190 м. Дисплей має яскравість до 2000 кд/м2, годинник підтримує вимірювання температури тіла, SpO2, функцію зняття ЕКГ, відповідає вимогам американського військового стандарту MIL-STD810.

Ціна новинки складає 800 доларів.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна