Представлено розумний годинник Google Pixel Watch 2

21:15, 04.10.2023

Разом зі смартфонами Pixel 8 і Pixel 8 Pro компанія Google сьогодні представила розумний годинник Pixel Watch 2. Новинка зовні майже не змінилася, але насправді зміни великі. Взяти хоча б апаратну платформу: стареньку SoC Exynos 9110 відправлено у відставку, її місце зайняла свіжа Qualcomm Snapdragon W5+ Gen 1. Об'єм оперативної пам'яті склав 2 ГБ, а в якості програмної платформи виступила Wear OS 4.

Ємність акумуляторної батареї, як і раніше, невелика - 306 мА-год, але Google запевняє, що годинник працює в автономному режимі 24 години з активованою функцією завжди ввімкненого екрана (Always-On Display).

Корпус Pixel Watch 2 виконаний з алюмінієвого сплаву, екран захищає більш міцне скло. Дисплей OLED характеризується діаметром 1,2 дюйма і роздільною здатністю 384 x 384 пікселя. Цікаво, що роздільна здатність екрана годинника першого покоління була вищою - 450 x 450 пікселів. Мабуть, даунгрейд зроблено для того, щоб підвищити автономність.

Pixel Watch 2 отримали абсолютно новий багатоканальний оптичний датчик для вимірювання ЧСС - він на 40% точніший за одноканальний, що використовувався в годиннику першого покоління. Також поліпшено температурний датчик. А сенсор CEA (Continuous Electrodermal Activity) відповідає за моніторинг стресу і сну.

Годинник має захист IP68. Уперше реалізована підтримка UWB. Новинка сумісна з ремінцями Pixel Watch першого покоління, але Google також запропонувала нові ремінці.

Вартість пристрою у версії з Bluetooth - 350 доларів. Варіант із вбудованим модемом LTE на 50 доларів дорожчий.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна