Представлено захищений смартфон Nokia XR21

07:22, 04.05.2023

Компанія HMD Global офіційно представила смартфон Nokia XR21 у захищеному корпусі. Новинка має сертифікат MIL-STD-810H та IP69K. Останній вказує на дуже високий ступінь захисту від води та пилу. Смартфон може витримувати прямий вплив високої температури і води, що розпилюється під високим тиском, з близької відстані.

Екран пристрою захищає найміцніше в асортименті компанії Corning скло Gorilla Glass Victus. Сам дисплей має діагональ 6,49 дюйма. В його основі використовується IPS-матриця з підтримкою роздільної здатності Full HD+ і частоти оновлення 120 Гц. З екраном можна працювати мокрими руками або в рукавичках.

В основі смартфона восьмиядерний процесор Qualcomm Snapdragon 695 (два ядра Cortex-A78 з частотою до 2,2 ГГц і шість ядер Cortex-A55 з частотою до 1,7 ГГц). До складу чіпа також входить графічне ядро Adreno 619. Вбудований у процесор модем Snapdragon X51 забезпечує роботу в мережах зв'язку п'ятого покоління (5G). Смартфон отримав 6 Гбайт оперативної і 128 Гбайт постійної пам'яті.

Основний блок камер новинки складається з двох сенсорів - 64-мегапіксельного з оптикою f/1.8 і 8-мегапіксельного датчика з оптикою f/2.2 для широкоформатної зйомки. Спереду у пристрою є 16-мегапіксельна камера з оптикою f/2.5.

Апарат отримав батарею на 4800 мАг із підтримкою швидкої зарядки потужністю до 33 Вт. Працює пристрій під управлінням Android 12. Компанія обіцяє для пристрою чотирирічну підтримку, щомісячний випуск програмних оновлень безпеки і підтримку трьох основних оновлень Android.

У продажу новинка буде доступна в чорному (Midnight Black) і зеленому (Pine Green) варіантах корпусу. Смартфон Nokia XR21 оцінили в 499 британських фунтів. Придбати апарат можна буде з початку липня. Про випуск пристрою на інші ринки виробник нічого не повідомив.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна