Прем’єра від Blackview: смартфони A53 та A53 Pro, планшети Tab 5/Tab 5 Kids та Tab A7 Kids зі стереодинаміками і Android 12

13:22, 04.03.2023

A53 & A53 Pro – доступні смартфони з 4G з вишуканим дизайном

Незалежно від того, чи шукаєте ви стильний телефон із хорошою продуктивністю для жінок, чоловіків, офісного персоналу, студентів чи інших людей із обмеженим бюджетом, смартфони серії Blackview A — це те, що ви шукаєте. Blackview нещодавно випустила нові телефони із хорошою продуктивністю, камерою Arcsoft і гарним дизайном - Blackview A53 і Blackview A53 Pro, які пропонуються за дуже доступною ціною.

Хоча попередник Blackview A52 має достатньо актуальних функцій смартфона, більше користувачів потребують кращої конфігурації, тому Blackview випустив A53 та A53 pro, щоб задовольнити попит користувачів. A53 має 6,5-дюймовий HD+ IPS дисплей, тонкий 9,4 мм корпус і вагу 194,6 г, а також гігантську батарею на 5080 мАг, яка може працювати до 22 годин під час прослуховування музики та телефонних дзвінків. Виходячи на вулицю більше потрібно турбуватися про заряд акумулятора.

У відповідь на очікування шанувальників щодо пристойних фотографічних можливостей, A53 оснащений 12-мегапіксельною основною камерою та 5-мегапіксельною фронтальною камерою з нічним режимом, а також режимом краси, і до того ж камера оснащена розширеними алгоритмами обробки зображень Arcsoft, які роблять кожне фото надзвичайно чітким і деталізованим. Крім того, 5-мегапіксельної фронтальної камери A53 достатньо для повсякденних відеодзвінків або онлайн-занять, а 8-мегапіксельна фронтальна камера A53 Pro забезпечує чіткіше та реалістичніше зображення.

A53 оснащено чотирьохядерним процесором Mediatek Helio A22, 3 ГБ оперативної пам’яті + 16 ГБ постійної, щоб забезпечити безперебійну роботу з кількома програмами, онлайн-чатами та пошуком в Інтернеті, що підходить для студентів, людей похилого віку та навіть для роботи. Щоб підвищити вимоги користувачів до швидкості та пам’яті, A53 pro комплектується восьмиядерним процесором MediaTek Helio G35, 4 ГБ оперативної пам’яті + розширення до 3 ГБ оперативної пам’яті та 64 ГБ постійної пам’яті + до 256 ГБ розширення TF картою. Загалом, конфігурації A53 достатньо для щоденного використання, але якщо у вас є вищі вимоги до продуктивності, ви можете обрати A53 pro, який буде більш плавним в роботі і зберігатиме більше цифрового контенту.

Tab 5 & Tab 5 Kids & Tab A7 Kids

Найвигідніший планшет початкового рівня

Прагнучи закріпитися серед виробників планшетів із хорошим співвідношенням ціни та якості та бути на слуху у покупців, Blackview запускає три нові моделі – Tab 5, Tab 5 Kids і Tab A7 Kids, призначені для новачків, студентів, дітей і людей похилого віку. Але як Tab 5, Tab 5 Kids і Tab A7 Kids насправді допомагають цим людям і що вони пропонують? Відповідь у Blackview наступна.

Краще, ніж смартфон, більш функціональний планшет

Tab 5 отримав 8-дюймовий дисплей із приємним співвідношенням сторін (16:10). Це означає, що користувачі отримають більше місця на дисплеї, ніж може запропонувати їм смартфон, коли користуватимуться Google Docs або розважатимуться на таких сайтах, як Tiktok, Youtube, Facebook або Instagram. Люди похилого віку можуть насолоджуватися комфортом читання на великому дисплеї зі збільшеним шрифтом, ніж це можливо реалізувати на смартфоні.

Більше того, Tab 5 оснащено динаміками з подвійним блоком, фронтальною камерою 0,3 Мп і основною камерою 2 Мп. Для новачків, Tab 5 може бути кращим кращим, ніж смартфон, адже дозволяє їм насолоджуватися онлайн-зустрічами з хорошим чітким звуком. За допомогою Tab 5 студенти можуть шукати і обробляти інформацію в бібліотеці, кафе або навчатися онлайн, підключившись до Wi-Fi.

Базуючись на потребах батьків і дітей, у Blackview протягом кількох місяців розробляли планшет iKids, у результаті чого створено iKids — зручного для дітей по частині дизайну, багатофункціонального, що є основною його відмінністю між планшетами Tab 5 Kids, Tab A7 kids і Tab. 5. iKids спеціально розділений на зону для батьківського контролю, і за допомогою деяких простих налаштувань у додатку ви можете захистити своїх дітей від небезпеки доступу в Інтернет. Крім того, кожен покупець Tab 5 kids і Tab A7 kids отримує в подарунок захисний чохол з EVA.

Більше інформації про новинки зможете знайти на офіційному веб-сайті Blackview. Переходьте по лінку і залишайтеся на зв’язку, щоб отримати додаткову інформацію.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна