ПриватБанк підзарядить малий бізнес разом з “Терміналом”

00:31, 08.12.2023

Українські підприємці та малий бізнес у грудні можуть не лише за лічені хвилини почати приймати безготівкові оплати за допомогою смартфона та додатку ПриватБанку “Термінал”, а й отримати павербанки чи зарядну станцію для стабільної роботи бізнесу взимку.

Як повідомив керівник Напрямку торгового еквайрингу ПриватБанку Сергій Макаренко, від початку грудня до 1 січня 2024 року діє нова акція на підтримку бізнесу від ПриватБанку та Visa, яка дає шанс на “підзарядку” всім новим користувачам додатку “Термінал”, якi протягом місяця активно користуватимуться сервісом для отримання оплат за товари чи послуги.

Взяти участь в акції можуть юридичні особи та фізичні особи – підприємці з відкритим у ПриватБанку поточним рахунком у національній валюті, які вперше завантажать мобільний додаток «Термінал» протягом акції. Серед всіх учасників за підсумками акції будуть розіграні 70 Apple MagSafe Battery та 4 підзарядних ситанції EcoFlow DELTA mini.

Щоб стати учасником акції,  варто зареєструватися за посиланням, завантажити додаток «Термінал» на базі iOS або Android, зареєструватися в особистому кабінеті та в період проведення акції прийняти через додаток «Термінал» щонайменше 5 платежів із сумарним обігом від 10 000 грн.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Что нужно знать при выборе керамического обогревателя?Что нужно знать при выборе керамического обогревателя?22:47 07.12.2023

    Керамические обогреватели - это эффективное и безопасное решение для поддержания комфортной температуры в доме или офисе. Они обладают рядом преимуществ, делающих их популярным выбором среди потребителей.

  • Особенности использования препарата Кломид в спортеОсобенности использования препарата Кломид в спорте23:17 06.12.2023

    Кломид часто используется в спортивной сфере для снижения побочных эффектов после применения стероидных препаратов. Это средство обычно включается в состав послекурсовой терапии, оно помогает предотвратить развитие ароматизации – переход тестостерона в состояние эстрогенов.

  • Використання кабельних лотків у сучасному будівництвіВикористання кабельних лотків у сучасному будівництві21:00 29.11.2023

    Кабельні лотки в сучасному будівництві є важливою складовою для прокладання кабелів та забезпечення їх надійного захисту. Ці конструкції використовуються на промислових, комерційних та житлових об'єктах для створення систем кабельних трас і забезпечення цілісності інформаційних мереж.


купить телефон в Одесі, Україна