Продажі Apple Vision Pro почнуться цієї зими, а за весь 2024 рік буде реалізовано 500 тис. гарнітур

01:03, 27.12.2023

Відомий аналітик із TF Securities Мінг-Чі Куо (Ming-Chi Kuo) випустив аналітичну замітку для інвесторів, присвячену основним тенденціям прийдешнього 2024 року. У ній, крім іншого, повідомляється, що масові поставки гарнітури доповненої реальності Apple Vision Pro почнуться вже наступного тижня, і незабаром після цього вона надійде в роздрібний продаж.

Куо назвав Vision Pro найважливішим продуктом Apple у 2024 році. З урахуванням термінів початку поставок він очікує на появу гарнітури на полицях магазинів наприкінці січня або на початку лютого, а загалом за весь 2024 рік, за підрахунками аналітика, буде продано близько 500 000 одиниць Vision Pro.

Аналітична замітка Куо послідувала за публікацією Bloomberg минулого тижня, в якій повідомляється, що виробництво Vision Pro йде повним ходом на підприємствах китайських підрядників Apple. За даними Bloomberg, Apple поставила завдання, щоб створити запас Vision Pro до кінця січня з подальшою появою гарнітури в роздрібному продажі наступного місяця.

Наскільки затребуваною буде гарнітура від Apple вартістю $3500, судити складно. Згідно з нещодавнім опитуванням ресурсу 9to5Mac, в якому брало участь 9800 його читачів, 66 % респондентів заявили, що не збираються купувати Vision Pro, 19 % повідомили про намір придбати новинку, а 15 % заявили, що поки що не ухвалили рішення.

Також Куо повідомив, що в четвертому кварталі 2024 року, вже після виходу iPhone 16, компанія проведе захід, на якому будуть представлені нові моделі комп'ютерів Mac.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна