PS5-версії Resident Evil 7, Resident Evil 2 та Resident Evil 3 вже завантажили у PS Store

11:56, 08.06.2022

Автор мікроблогу PlayStation Game Size повідомив про виявлення в базі даних PS Store недвозначних натяків на швидкий реліз покращених версій Resident Evil 7, Resident Evil 2 та Resident Evil 3.

Нагадаємо, наприкінці травня ремейк Resident Evil 3 отримав у цифровому магазині PlayStation Store позначку про оновлення (сам апгрейд не працював) PS4-версії до видання для PS5. Тепер же з'явилися нові ознаки прем'єри, що насувається.

За словами PlayStation Game Size, усі три ігри у версії для PlayStation 5 вже завантажили у систему PS Store. Розмір ремейку Resident Evil 2 на PS5 складе 21,83 Гбайт, а Resident Evil 3 - 20,48 Гбайт. За Resident Evil 7 даних немає.

Передбачається, що покращені версії перерахованих Resident Evil можуть представити (і навіть випустити) в рамках 35-хвилинної презентації Capcom Showcase, яка пройде в ніч з 13 на 14 червня і буде присвячена анонсованим проектам.

Реліз Resident Evil 7, Resident Evil 2 та Resident Evil 3 на PS5, Xbox Series X та S очікується до кінця року. Обіцяють трасування променів, підвищену кадрову частоту та тривимірний звук, перенесення прогресу та безкоштовний апгрейд із PS4 та Xbox One.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна