Після звільнення Чернігівської області оператор lifecell відновив мобільний зв'язок в населених пунктах, де під час воєнних дій не було дістатись до обладнання

10:26, 07.04.2022

Після деокупації Чернігівської області технічні фахівці оператора lifecell відновили мобільний інтернет та голоcовий зв'язок в селі Харкове, голосовий – в селах Лавіркове та Новоселівка, та мобільний інтернет в Риботині.

Частково покриття в області є в наступних населених пунктах: Чернігів, Городня, Волосківці, Красне, Городище, Стольне. Повноцінний доступ до зв’язку від lifecell наразі мають мешканці сіл Мена, Березна, Сеньківка, Красилівка, Топчіївка, Олишівка.

lifecell продовжує цілодобово працювати, щоб забезпечувати стабільну роботу мережі, адже послуги оператора можуть врятувати життя та допомогти багатьом людям у критичних ситуаціях.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • У Києві вже працюють 10 власних та дилерських магазинів VodafoneУ Києві вже працюють 10 власних та дилерських магазинів Vodafone12:25 06.04.2022

    Щасливі бачити, як столиця поступово повертається до мирного життя. Відновлює свою роботу метрополітен, кав‘ярні пропонують смачну каву, а магазини Vodafone поповнили асортимент найважливіших товарів й готові надавати якісне оперативне обслуговування.

  • Стан роботи мережі Укртелеком на 6 квітня 2022 рокуСтан роботи мережі Укртелеком на 6 квітня 2022 року12:22 06.04.2022

    Працівники Укртелекому почали відновлювальні роботи в зруйнованих російською армією населених пунктах Київської області. Приміром, біля смт Макарів відновили пошкоджений магістральний кабель зв’язку, у який потрапив ворожий снаряд, який, на щастя, не розірвався.

  • Міжнародні партнери допоможуть відновити інтернет в УкраїніМіжнародні партнери допоможуть відновити інтернет в Україні12:09 06.04.2022

    Унаслідок масштабних бойових дій російські окупанти пошкодили мережу українських операторів зв’язку. Люди в багатьох населених пунктах залишилися без доступу до інтернету.


купить телефон в Одесі, Україна