realme GT 2 Master Explorer Edition стане першим у світі смартфоном із пам'яттю LPDDR5X

18:49, 09.07.2022

Компанія realme опублікувала низку тизерів, які передбачають анонс нових мобільних пристроїв у рамках презентації, що відбудеться 12 липня. На заході дебютують флагманський смартфон realme GT 2 Master Explorer Edition і портативний комп'ютер realme Notebook Air.

Говориться, що стільниковий апарат, що готується, стане першим у світі смартфоном, обладнаним оперативною пам'яттю стандарту LPDDR5X. Такі чіпи в порівнянні з LPDDR5 забезпечують 20-відсоткове зниження енергоспоживання та підвищення продуктивності. Обсяг ОЗУ складе 8 та 12 Гбайт.

За наявними даними, в складу апартної складової realme GT 2 Master Explorer Edition увійдуть процесор Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, 6,7-дюймовий дисплей Full HD+ AMOLED (2412 х 1080 пікселів) з частотою оновлення до 120 Гц, флеш-накопичувач 256 Гбайт, 16-мегапіксельна фронтальна камера та потрійна тилова камера у конфігурації 50 + 50 + 2 млн пікселів. Живлення забезпечить акумуляторна батарея на 5000 мАг зі 100-ватною зарядкою.

Що стосується ноутбука realme Notebook Air, то інформації про його технічні характеристики поки немає. Зазначається лише, що пристрій буде оснащений дисплеєм з вузькими бічними рамками шириною 4,9 мм. У продаж надійдуть версії у кольорових виконаннях Star Gray (сірий) та Sea Salt Blue (блакитний).

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна