realme представила 45-доларовий смарт-годинник Watch 3 з підтримкою телефонних дзвінків

08:30, 27.07.2022

Дебютував розумний наручний годинник realme Watch 3, що має широкі можливості в плані відстеження фізичної активності та показників життєдіяльності організму користувача. Продаж гаджета розпочнеться 2 серпня.

Пристрій обладнано 1,8-дюймовим прямокутним дисплеєм з роздільною здатністю 240 х 286 пікселів і пікової яскравістю 500 кд/м2. Екран займає приблизно 675% площі лицьової поверхні корпусу. Доступно більше 100 різних варіантів оформлення циферблату.

Крім стандартних показників на кшталт кількості зроблених кроків та витрачених калорій, годинник відстежує зміни частоти серцевих скорочень та рівень вмісту кисню в крові. Ведеться аналіз стресового стану та якості сну. Крім того, гаджет нагадаємо власнику про те, що той надто засидівся на місці. Передбачено понад 110 режимів тренувань.

Є бездротовий контролер Bluetooth 5.3. Завдяки вбудованому мікрофону та динаміку користувач зможе здійснювати телефонні дзвінки через сполучений смартфон.

Новинка отримала корпус із захистом від вологи та пилу за стандартом IP68. Заявлений час автономної роботи на одній зарядці акумуляторної батареї ємністю 340 мА год досягає семи днів при звичайному використанні. Ціна realme Watch 3 – близько $45.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна