Реклами на YouTube не позбутися: навіть якщо у вас платна підписка YouTube Premium

23:13, 13.11.2023

Команда відеоплатформи YouTube не так давно почала масштабну боротьбу з блокувальниками реклами. Передбачалося, що купівля платної підписки YouTube Premium - це надійний спосіб уникнути перегляду реклами, не нарвавшись на блокування з боку YouTube. Як виявилося, зовсім позбутися реклами не допоможе навіть YouTube Premium.

На ситуацію звернули увагу на Reddit. У повідомленні зазначається, що, незважаючи на підписку на YouTube Premium, ви все одно можете бачити на платформі деяку рекламу. Відкриття викликало закономірне обурення у користувачів.

Цікаво, що у YouTube вже є пояснення того, що відбувається. За даними YouTube, підписка Premium гарантує вам, що перегляд роликів не буде перериватися на рекламні вставки, також вставок не буде на початку та наприкінці ролика, не з'являтимуться спливаючі та сторонні банери, пошукова реклама тощо. Проте деякі рекламні оголошення ви все ж можете побачити.

На сторінці підтримки YouTube згадується: "Ви як і раніше можете бачити рекламу, вбудовану автором, яку не можна відключити платною підпискою YouTube Music Premium і YouTube Premium. Ще у відеоролику або поруч із ним можуть бути посилання, розділи та інша рекламна інформація. Ці посилання, розділи та інше можуть належати до веб-сайту автора, товарів, членства на каналі, квитків на заходи або інших пов'язаних напрямків, які просувають автори".

Також розробники YouTube зазначають, що іноді за рекламу можна прийняти підказки та анотації, тоді як YouTube Premium не передбачає скасування їхнього показу. Проте в налаштуваннях підказки та анотації можна відключити.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна