«Роумінгу як вдома» від Київстар діє у 16 країнах ЄС

12:29, 13.05.2022

Після запуску послуги «Роумінгу як вдома» ми отримали безліч вдячних відгуків та прохань розширити перелік країн, де нею можна скористатися. Звісно, команда дослухалася до ваших побажань!

Відтепер наші внутрішні тарифи діють у 16 країнах ЄС. До переліку додано Францію, Іспанію, Австрію, Болгарію, Нідерланди, Латвію та Естонію.

Крім того, ми збільшуємо перелік тарифних планів, якими можна користуватися за кордоном. Для абонентів передплати вони будуть доступними не лише у «Твій» та «Все разом», а й у пакетах 2019–2020 років. Для контрактних та бізнес-клієнтів вигідні умови працюють майже в усіх тарифах.

Діліться новиною із близькими, аби спілкуватися із ними ще частіше! Адже кожен поповнений рахунок нашого клієнта за кордоном — це внесок у відновлення мережі в Україні та в підтримку людей, яким найбільше потрібна допомога.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Київстар: будьте обережні у кіберпросторі!Київстар: будьте обережні у кіберпросторі!19:57 12.05.2022

    Зловживання довірою людей у кіберпросторі не припиняється ні на день! Особливо під час війни. Кібершахраїв ще називають «соціальними інженерами», тобто тими, хто може «зламати» мозок жертви.

  • lifecell - замовляйте послуги через застосунок, повернемо 20% бонусами на рахунок!lifecell - замовляйте послуги через застосунок, повернемо 20% бонусами на рахунок!13:11 12.05.2022

    Замовляйте послуги через застосунок, повернемо 20% бонусами на рахунок! А у нас нова акція з чудовими умовами: перезамовляйте пакет послуг за тарифом раніше або замовляйте додаткові послуги (інтернет, хвилини та SMS по Україні) у мобільному застосунку «Мій lifecell» та отримайте 20% кешбеку бонусами за кожне замовлення!

  • Стан роботи мережі Укртелеком на 11 травня 2022 рокуСтан роботи мережі Укртелеком на 11 травня 2022 року16:03 11.05.2022

    Аварійно-ремонтні бригади Укртелекому продовжують відновлювати мережі та повертати абонентам послуги. Загалом критична інфраструктура та інтернет-мережа Укртелекому працюють.


купить телефон в Одесі, Україна