Розкладачка з камерою Hasselblad: представлено смартфон OPPO Find N3 Flip

15:20, 29.08.2023

Китайська компанія OPPO представила смартфон-розкладачку Find N3 Flip. Поки анонс відбувся для Китаю, але наближається виставка IFA і можна очікувати найшвидший міжнародний запуск.

Головний директор з продукції та старший віцепрезидент OPPO Піт Лау заявив, що в Find N3 Flip у компанії внесли оновлення в усіх напрямках - покращений дизайн, покращений зовнішній вигляд і "революційну" для розкладачки камеру.  

На зовнішній панелі Find N3 Flip розташовані три модулі камери, що незвично для розкладачок. Зазвичай ми отримуємо основну камеру, доповнену надширококутною. Але OPPO також додала спеціальну портретну камеру. У результаті Find N3 Flip оснащений 50-мегапіксельним основним модулем, 48-мегапіксельним надширококутним модулем і 32-мегапіксельною портретною камерою. Усі модулі поміщені в чорний круглий блок, а в центрі розташований напис Hasselblad.

Зовнішній AMOLED-дисплей з діагоналлю 3,26 дюйма (720 х 382 пікселів) і частотою 60 Гц отримав захисне скло Gorilla Glass Victus. Зовнішній екран підтримує віджети, розумний домашній екран, шпалери з погодою, інтерактивні шпалери з домашніми тваринами і може виступати в ролі центру додатків.

Інші технічні характеристики включають 6,8-дюймовий внутрішній гнучкий дисплей AMOLED з роздільною здатністю FHD+ (2520 х 1080 пікселів) і кадровою частотою 120 Гц, фронтальна камера на 50 Мп, SoC MediaTek Dimensity 9200, до 12 ГБ оперативної пам'яті LP.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна