Розкладний смартфон OnePlus Open надійде в продаж у США 19 жовтня за $1700

09:45, 11.10.2023

Німецький портал WinFuture опублікував маркетингові зображення складного смартфона OnePlus Open, який, за даними цього ж сайту, надійде в продаж у США 19 жовтня за ціною $1700. На цих фото складаний смартфон представлений у двох колірних варіантах - зеленому і чорному. На тильній панелі розміщена потрійна камера в характерному для OnePlus виконанні - на круглій панелі, що виступає.

Фактично, OnePlus Open буде являти собою перейменований Oppo Find N3, орієнтований на глобальний ринок. WinFuture стверджує, що OnePlus Open отримає чип Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. З чуток, смартфон матиме 7,8-дюймовий основний дисплей і 6,31-дюймовий зовнішній екран - обидва на основі OLED-панелей із частотою оновлення 120 Гц. Як повідомляється, новинка буде оснащена 48-Мп основною і ширококутною камерами, і телефотомодулем на 64 Мп, а також 32-Мп селфі-камерою на зовнішньому дисплеї і 20-Мп камерою на внутрішньому. Батарея ємністю 4800 мАг запропонує швидку зарядку потужністю 67 Вт.

Якщо OnePlus Open дійсно представлять 19-го жовтня для глобального ринку, то в багатьох країнах, включно зі США, стануть будуть офіційно доступні складні смартфони трьох виробників: Samsung, Google і OnePlus.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна