Рішення Fiber to the Room (FTTR) компанії Huawei отримало нагороду за інновації у сфері мережевого доступу

22:24, 09.11.2022

Міжнародна телекомунікаційна медіакомпанія Total Telecom провела 24-ту щорічну церемонію нагородження премією World Communication Awards (WCA) в Лондоні. У межах цього заходу рішення Fiber to the Room (FTTR) компанії Huawei отримало нагороду Access Innovation Award за інновації у сфері мережевого доступу.

Інноваційне рішення FTTR від Huawei для дому, а також малого і середнього бізнесу забезпечує мережевий доступ із надвисокою пропускною здатністю, наднизькою затримкою, безшовним роумінгом Wi-Fi та пропонує інтелектуальне самообслуговування мережі Wi-Fi. Сьогодні вже 86 операторів у Китаї випустили комерційні пакети на основі цього рішення, яке обслуговує мільйони домогосподарств. FTTR також було введено в комерційну експлуатацію більш ніж 20 операторами за межами Китаю, що свідчить про його визнання як міжнародними провайдерами, так і користувачами широкосмугового доступу.

Рішення Huawei FTTR розроблено на основі повністю оптичної мережевої архітектури типу «точка-багатоточка» (P2MP). Huawei FTTR підтримує надшироке покриття до 17 точок доступу Wi-Fi 6 у домашніх сценаріях, забезпечує гігабітну швидкість зв’язку Wi-Fi 6 і безшовний роумінг Wi-Fi без переривання сервісу. Окрім того, Huawei FTTR забезпечує одночасний доступ до 128 смарт-терміналів, закладаючи повністю оптичну основу для розумних будинків. У сценаріях для малого та середнього бізнесу можна розгорнути 32 точки доступу Wi-Fi 6, створюючи глобальні ультрагігабітні мережі. До того ж підтримується 300 одночасних підключень й оптичних PoF-кабелів, що закладає міцне підґрунтя для цифрової трансформації підприємств. Завдяки вбудованій інтелектуальній платформі з експлуатації і технічного обслуговування iMaster NCE, а також додаткам користувача, Huawei FTTR реалізує візуалізацію топології, автоматичне управління мережею та швидку оптимізацію в домашніх умовах і сценаріях для малого та середнього бізнесу.

Рішення FTTR від Huawei стало вибором номер один для операторів, які прагнуть надавати гігабітні широкосмугові та мережеві послуги. Воно надає користувачам доступ до преміальних і стабільних ультрагігабітних мереж Wi-Fi, переосмислюючи їхній користувацький досвід, і водночас допомагає операторам збільшити середній дохід від абонента (ARPU). Рішення Huawei FTTR допомогло операторам у Шаньдуні, Цзянсу, Пекіні та Шанхаї отримати нагороди на першому конкурсі інновацій у галузі оптичних гігабітних мереж Guanghua Cup. До того ж China Unicom отримав нагороду «Провідний оператор для підключеного розумного будинку» на Міжнародному форумі мобільного широкосмугового доступу-2022 (BBWF) за інноваційне оптичне широкосмугове рішення та сервіси на базі Huawei FTTR.

Huawei продовжуватиме збільшувати інвестиції у сферу досліджень і нових розробок. Поєднуючи технології і практичний досвід, компанія Huawei постійно вдосконалюватиме можливості рішення FTTR, аби допомогти операторам побудувати преміальні широкосмугові мережі для будинків, малих і середніх підприємств. Завдяки інноваційному рішенню FTTR Huawei відкриє нові цифрові можливості для кожного домогосподарства та підприємства.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна