Рівень цифрових навичок українців: результати дослідження

13:43, 10.12.2023

Уже втретє проводимо дослідження, щоб оцінити, наскільки змінилися цифрові навички українців. Маємо круті результати: майже 60% українців володіють базовими та просунутими цифровими навичками — за останні чотири роки їх частка збільшилася на 12,6%.

Цифрова грамотність є одним з наших пріоритетів, адже ми будуємо найзручнішу цифрову державу у світі. Переходьте на портал Дія.Освіта — перевіряйте свій рівень цифрової грамотності та вдосконалюйте навички.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Що робити після покупки нового смартфонуЩо робити після покупки нового смартфону13:20 10.12.2023

    Перш ніж перейти до налаштувань нового смартфона, важливо зрозуміти причини, чому ви вирішили купити новий телефон. Це може бути через новітні функції, кращу камеру, більш потужний процесор, або просто потреба в оновленні. Визначення причини допоможе вам краще зрозуміти, які функції в новому пристрої вам будуть найважливіші.

  • Фотографии, сделанные Samsung Galaxy S23 Ultra, в числе любимых у пользователей FlickrФотографии, сделанные Samsung Galaxy S23 Ultra, в числе любимых у пользователей Flickr12:26 10.12.2023

    Фотохостинг Flickr опубликовал рейтинг камерофонов, который составлялся исходя из количества лайков на одну фотографию. На первом месте – iPhone 13 Pro, и в целом в топ-10 шесть позиций у смартфонов Apple.

  • Где купить и что стоит знать о кондиционерах для дома и квартиры?!Где купить и что стоит знать о кондиционерах для дома и квартиры?!12:13 10.12.2023

    Квартирный или домашний кондиционер, несомненно, является очень полезным прибором. Его покупают чтобы охладить воздух в жаркие дни и повысить температуру в помещении в холодные периоды.


купить телефон в Одесі, Україна