Салют класиці! Перший 4,3-дюймовий захищений смартфон Blackview N6000 виходить на ринок

09:00, 24.07.2023

Blackview, один з найперспективніших технологічних брендів, працює в галузі виробництва захищених телефонів вже більше 10 років. У той час як Nokia отримала загальне визнання за свою високоякісні міцні телефони, Blackview, щоб віддати данину класиці, випускає свій перший 4,3-дюймовий захищений смартфон N6000, який, можливо, є найкращим міні-смартфоном і найміцнішим телефоном на сьогоднішній день.

https://s.click.aliexpress.com/e/_ol1E5Tt

Чому варто обрати смартфон Blackview N6000?

Створений для протистояння суворим умовам і невизначеним ризикам, забезпечуючи при цьому достойне використання в сучасному світі, 4,3-дюймовий N6000 поєднує в собі найвищу міцність і високі технічні характеристики, такі як 6-нм процесор MediaTek Helio G99, до 16 ГБ оперативної пам'яті і 256 ГБ ПЗУ, DokeOS 3.1 на базі Android 13 і камери 16 Мп + 48 Мп з алгоритмами Blackview ArcSoft® 5.0. І все це в мініатюрному корпусі, що робить смартфон зручним і надійним у повсякденному житті.

Легко тримати в руці, легко транспортувати та легко керувати

N6000 важить лише 208 г і має ширину 65,25 мм, завдяки чому ним можна зручно користуватися однією рукою. 4,3-дюймовий дисплей з роздільною здатністю QHD+ з регульованими великими шрифтами, склом Corning Gorilla Glass 5, дозволяє користувачам прочитати інформацію з першого погляду. Звук виводиться через якісний динамік Smart-PA.

Найвища міцність

Створений для протистояння складним умовам та невизначеним небезпекам, N6000 з класичним дизайном Blackview та міцними матеріалами, такими як твердотільний акумулятор, досягає більшої міцності, що підтверджується сертифікатами IP68 та IP69K та MIL-STD 810H (перевірена водонепроникність на 15 м під водою протягом 30 хвилин, захист від падіння з висоти 5 м, захист від падіння з висоти 60 м, ударостійкість з витримуванням ваги до 20 000 кг).

Смартфон також може витримувати екстремальні температури від -40 до 80 градусів за Цельсієм. Blackview  N6000 був створений, щоб бути непереможним воїном, безстрашним, щоб протистояти всьому, з чим його може зіштовхнути життя. Незважаючи на свій крихітний корпус, N6000 має акумулятор ємністю 3880 мАг, що дозволяє йому працювати до 18 днів у режимі очікування завдяки твердотільному акумулятору з високою щільністю енергії.

Надзвичайна продуктивність

Blackview доклав значних зусиль як в апаратному, так і в програмному забезпеченні, щоб створити найкращий досвід для користувачів N6000. Оснащений 6-нм процесором MediaTek Helio G99 в парі з 16 ГБ оперативної пам'яті, N6000 протестований за допомогою тесту Antutu і видав результат у 403181 бал, що перевищує показники деяких 5G-чіпсетів. Задовольняючи сучасні потреби різноманітних додатків, смартфон поставляється з 256 ГБ ПЗУ. Ефективність ще більше підвищується завдяки інтелектуальному попередньому завантаженню, технології атомізованої пам'яті та технології LMK (Low Memory Killer).

Смартфон N6000 використовує DokeOS 3.1 зі спрощеним інтерфейсом та орієнтованими на користувача новими додатками та налаштуваннями, такими як StepCount App та ToolKit, що працюють на оновленому Android 13 з більшою кількістю персональних налаштувань, таких як мовні налаштування для кожного додатка, та більш комплексним захистом від зловмисних загроз, таких як шкідливе програмне забезпечення, для забезпечення більшої приватності та інформаційної безпеки.

Чудові фотографії

Задовольняючи різноманітні потреби користувачів у фотографуванні, Blackview оснастив N6000 48-мегапіксельною основною камерою Samsung (технологія TetraPixel, автофокус Super-PD та Smart-ISO) для більш високої світлочутливості, особливо в умовах недостатнього освітлення, щоб знімати вдень чи вночі, в приміщенні чи на вулиці з однаковою чіткістю, та 16-мегапіксельною фронтальною камерою (масив кольорових фільтрів Quad Bayer та алгоритми повторної мозаїки) для більш високої точності передачі кольору, що дозволяє відтворювати більше деталей обличчя та риси обличчя, а також новітній BlackView ArcSoft® 5. 0 алгоритм з безліччю режимів камери (HDR, нічний режим, режим краси, портретний режим, панорама), покращуючи результати фотозйомки в середньому на 15%. N6000 має ще більше функцій, щоб користувачі ніколи не пропустили жодного незабутнього моменту, наприклад, режим Pro та запис відео у форматі 2K з режимом краси.

Більше того, смартфон має смарт-об'єктив Google, навігаційну систему 4-в-1, дві SIM-карти в режимі очікування з підтримкою GSM, підтримку NFC, розблокування за відбитком пальця та обличчям і багато іншого.

Ціна та доступність

Blackview N6000 буде доступний на AliExpress з 24 липня по 28 липня 2023 року за спеціальною ціною $159,99. Ще більш вигідна ціна - $149,99 для перших 200 замовлень! Більше того, під час глобального запуску Blackview даруватиме разом із замовленням тримач для телефону на зап'ястя, який ідеально підходить для використання в дорозі.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна