Представлено планшети Планшети Samsung Galaxy Tab A9 та Galaxy Tab A9+: розваги та продуктивність для кожного

22:42, 17.01.2024

Samsung Electronics представляє нову серію планшетів Galaxy Tab A9, що пропонують чудові можливості портативних пристроїв за доступною ціною. Нові пристрої Galaxy Tab A9 та A9+ забезпечують відмінну якість екрана та звуку й мають універсальні можливості під’єднання. Обидві моделі - частина серії Galaxy та інтегрованої екосистеми Galaxy, яка гарантує безперебійну взаємодію між різними пристроями, інноваційні рішення для користувачів та їхніх близьких, щоб вони могли вільно взаємодіяти у цифровому світі.

«Ми надаємо можливість насолоджуватися чудовими розвагами та продуктивною багатозадачністю в усій екосистемі Galaxy завдяки серії Galaxy Tab A», - сказав Те Мун Ро, президент і керівник підрозділу Samsung Electronics Mobile eXperience Business.

Створено для незабутніх вражень

Користувачі нових Galaxy Tab A9 і A9+ можуть насолоджуватися улюбленими фільмами, серіалами, іграми та іншими застосунками на великому екрані. Завдяки діагоналям 8,7 та 11 дюймів відповідно, Galaxy Tab A9 та A9+ пропонують більшу площу для перегляду порівняно з попередниками серії A.

Новий Galaxy Tab A9+ має частоту оновлення до 90 Гц, що зменшує затримку і, таким чином, покращує загальне враження від фільмів, ігор та гортання вебсторінок. Він також оснащений чотирма динаміками з підтримкою Dolby Atmos для створення більш глибокого звучання. Завдяки під’єднанню до мережі 5G користувачі можуть не перейматися, що стримінгові сервіси будуть відтворювати контент із затримкою. Galaxy Tab A9 має два динаміки та підтримує LTE. Обидва планшети розроблені у витонченому дизайні з текстурною задньою панеллю, завдяки чому їх зручно тримати в руці.

Найвища продуктивність

Galaxy Tab A9 і A9+ гарантують неперевершену продуктивність і швидкість. Завдяки найбільшому обсягу пам'яті у серії Galaxy Tab A, планшети мають достатньо місця, щоб зберігати не тільки документи, але й фото, відео, музику тощо.

Новий Galaxy Tab A9+ створений для підвищення продуктивності своїх власників. Саме тому Galaxy Tab A9+ оснащений технологією Samsung DeX, що дозволяє перетворити планшет на ПК. Завдяки можливості одночасно відкривати до трьох вікон, користувачі можуть ефективно виконувати кілька завдань одночасно. Крім того, планшети серії Galaxy Tab A тепер можуть записувати все, що відбувається на екрані за допомогою функції Screen Recorder, що дозволяє зберігати всі дії користувачі для натхнення у майбутньому.

Твій Galaxy – твої можливості

Планшети серії Galaxy Tab A гарантують безперебійний зв'язок між пристроями Samsung Galaxy, дозволяючи користувачам легко передавати вміст між мобільним телефоном, планшетом і телевізором. Завдяки функції Quick Share передача файлів стає простою, адже не потребує попереднього спарення пристроїв між собою, тож ви можете легко обмінюватися улюбленим контентом між пристроями.

Нова серія Galaxy Tab A гарантує захист ваших даних завдяки безпековій платформі Samsung Knox. За допомогою панелі «Безпека та конфіденційність» користувачі можуть легко відстежувати та контролювати поширення своїх даних. Коли контент передається за допомогою Private Sharing, він спочатку шифрується. Відправник може встановити права доступу, дати закінчення терміну дії тощо, щоб максимально захистити свою конфіденційну інформацію та непереймайтеся, що вона може потрапити не у ті руки. Крім того, завдяки функції «Безпечний Wi-Fi» користувачі можуть брати свій Galaxy Tab A9 або A9+ з собою, не турбуючись про незахищені громадські мережі. Весь вебтрафік шифрується, а програми відстеження блокуються, забезпечуючи приватний і безпечний перегляд вебсторінок.

Планшети стали важливим інструментом розваг і навчання для дітей. Функція Samsung Kids дозволяє дітям безпечно досліджувати цифровий світ. За допомогою простого процесу налаштування батьки отримуватимуть всю інформацію про те, що діти можуть робити в інтернеті. Вони також можуть контролювати використання дітьми застосунків, налаштовуючи параметри, створюючи дитячі профілі та обмежуючи час використання планшета. Крім того, Samsung Galaxy пропонує цікавий та захопливий контент завдяки можливостям Edutainment.


Доступність

Планшети серії Galaxy Tab A9 будуть доступні в Україні у кольорі Графіт із 16 січня 2024.
Ціна стартує від – 5 939 грн.

 

Технічні характеристики Galaxy Tab A9 / A9+

 

Galaxy Tab A9

Galaxy Tab A9+

Дисплей

8.7-дюймовий, LCD,

до 60Гц

11.0-дюймовий, LCD,

до 90Гц

*Вимірюється по діагоналі як повний прямокутник без урахування заокруглених кутів. Фактична площа огляду менша через заокруглені кути та отвори камери.

Розміри та вага

124.7 x 211.0 x 8.0 мм, 332г (Wi-Fi), 333г (LTE)

168.7 x 257.1 x 6.9 мм, 480г (Wi-Fi), 491г (5G)

Камера

8 МП – основна камера

2 МП - фронтальна

8 МП – основна камера

5 МП - фронтальна

Процесор

Octa-Core Processor

Пам’ять

4ГБ + 64ГБ

8ГБ + 128ГБ

4ГБ + 64ГБ

8ГБ + 128ГБ

Картка Micro SD до 1 ТБ

*Доступний обсяг пам'яті залежить від наявності попередньо встановленого програмного забезпечення.

**Обсяг пам'яті може відрізнятися залежно від ринку.

***Карта пам'яті micro SD продається окремо.

Батарея

5,100мАг

7,040мАг

*Типове значення, перевірене в умовах сторонньої лабораторії. Типове значення - це розрахункове середнє значення з урахуванням відхилення ємності батареї серед зразків батарей, протестованих за стандартом IEC 61960. Фактичний час автономної роботи може відрізнятися залежно від мережевого оточення, режиму використання та інших факторів.

**Дротова зарядка сумісна з QC2.0 і AFC.

***Адаптер живлення 15 Вт можна придбати окремо. Використовуйте тільки схвалені компанією Samsung зарядні пристрої та кабелі.

ОС

Android 13

Під’єднання

4G LTE, Wi-Fi 5

4G LTE, 5G*, Wi-Fi 5

Bluetooth® v 5.3

Bluetooth® v 5.1

*Потрібне оптимальне підключення до мережі 5G. Послуги 5G підтримуються тільки в місцях із підтримкою мереж 5G. Фактична швидкість може залежати від країни, оператора та умов використання.

Звук

Dolby Atmos®

Безпека

Samsung Knox

Аксесуари

Book Cover, Клавіатура-обкладинка Book Cover Keyboard Slim

*Аксесуари можна придбати окремо. Доступність чохлів сторонніх виробників може залежати від ринку, оператора зв'язку та роздрібного продавця.

**Book Cover Keyboard Slim підтримується тільки Tab A9+.




Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • OPPO презентує OPPO Pad Neo: Новий планшет з металевим корпусомOPPO презентує OPPO Pad Neo: Новий планшет з металевим корпусом14:16 16.01.2024

    OPPO AED Україна представила новий планшет OPPO Pad Neo на операційній системі Android 13 з оболонкою ColorOS 13.2, 11,4-дюймовим ReadFit дисплеєм з роздільною здатністю 2.4K, 4 динаміками з технологією Dolby Atmos® та з батареєю 8000 мАг.

  • Новинки серії Redmi Note 13 - вже в УкраїніНовинки серії Redmi Note 13 - вже в Україні14:09 16.01.2024

    15 січня в АЛЛО стартував продаж смартфонів з нової серії Redmi Note 13. Новинки для кожного відкриють флагманські функції: і це не лише 200 Мп камера, продуктивні чипсети, надшвидка зарядка, волого- й пилозахист, це унікальний та абсолютно новий досвід для користувача.

  • Представлено недорогий планшет OPPO Pad Neo: 90 Гц екран 2.4K, акумулятор 8000 мАгПредставлено недорогий планшет OPPO Pad Neo: 90 Гц екран 2.4K, акумулятор 8000 мАг22:35 11.01.2024

    Компанія OPPO представила недорогий планшет Pad neo з непоганими характеристиками. Просять за новинку від 260 доларів, при цьому планшет щонайменше пропонує 11-дюймовий екран з роздільною здатністю 2.4K і кадровою частотою 90 Гц.


купить телефон в Одесі, Україна