Samsung і модний бренд Juun.J випустили обмежену серію смартфонів Galaxy Z з чорною полотняною авоською в комплекті

03:18, 24.09.2022

Компанія Samsung спільно з південнокорейським модним брендом Juun.J створила лімітовану серію складних смартфонів Galaxy та аксесуарів для них. У рамках спільної діяльності компаній оновлений зовнішній вигляд отримали смартфони Galaxy Z Fold 4 та Galaxy Z Flip 4, а також бездротові навушники Galaxy Buds2 Pro та смарт-годинник Galaxy Watch 5.

Представлені пристрої виконані переважно у чорному кольорі з тонкими білими елементами брендингу. Як і в минулих подібних випусках, пристрої Samsung Juun.J будуть упаковані особливим чином, а комплект поставки поповниться різними аксесуарами.

Смартфон Galaxy Z Fold 4 Juun.J коштує близько $1500 і поставляється разом із дизайнерською полотняною сумкою, шкіряним чохлом, стілусом S Pen та чохлом для нього. Апарат Galaxy Z Flip 4 Juun.J коштує близько $1050 і поставляється разом із полотняною сумкою та шкіряним чохлом. Смарт-годинник Galaxy Watch 5 Juun.J доступний у розмірах 40- та 44-мм, а комплект поставки доповнюється шкіряним ремінцем, зарядним пристроєм, а також спеціальними циферблатами. Навушники Galaxy Buds2 Pro Juun.J поставляються разом із кейсом, обробленим шкірою.

Усі новинки вже доступні у фірмовому інтернет-магазині Samsung у Південній Кореї, а також у магазинах партнерів компанії. Чи поставлятимуть вони за межі домашнього ринку, поки що невідомо.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна