Samsung Electronics представила 98-дюймовий QLED-телевізор з надвеликим екраном, оптимізованим для вашої оселі

23:36, 17.08.2023

Компанія Samsung Electronics, яка вже 17 років поспіль лідирує на світовому ринку телевізорів, презентувала в Україні свій новий 98-дюймовий QLED-телевізор Q80C та оголошує про старт продажів. Випуском цього пристрою Samsung Electronics розширила свою лінійку телевізорів преміумкласу, запропонувавши ще більше унікальних можливостей для задоволення будь-яких потреб щодо якості зображення та дизайну.

«Останніми роками ми спостерігаємо стрімке зростання попиту споживачів на ультравеликі екрани телевізорів. Компанія Samsung прагне створювати високоякісні продукти, які поліпшують життя наших користувачів та відповідають їхнім потребам, – сказав Хосе Баррейро-Лопес, віцепрезидент європейського підрозділу візуальних дисплеїв Samsung Europe. – Нова модель телевізора з нашої лінійки QLED-екранів особливо вражає, оскільки пропонує більш захопливий досвід розваг. На ньому ви дивитеся фільми, ніби в кінотеатрі, спортивні події — ніби на стадіоні, а ігри — наче ви в центрі подій. Samsung відкриває світ розваг, використовуючи передові технології та тісно співпрацюючи з виробниками контенту. Ми робимо враження реальними».


Новий 98-дюймовий QLED Q80C: потужність та технологічність

Технічні можливості нової моделі Q80C значно розширено завдяки технологіям штучного інтелекту. Процесор Neural Quantum 4К, що використовує AI Upscaling, дає змогу поліпшити якість зображення на надвеликому екрані, збільшуючи об’ємність та чіткість контенту. Виняткова деталізація й виразна контрастність та яскравість забезпечуються завдяки технології Quantum HDR+, тож ви зможете розгледіти навіть найдрібніші деталі. А завдяки 100-відсотковому колірному обсягу з Quantum Dot, точність освітленості й передачі кольорів зберігається на будь-якому рівні яскравості, тому глядачі бачать усі об’єкти на зображенні.  
Тільки від перегляду на екранах Samsung ви зможете насолодитися справжніми насиченими кольорами  PANTONE. Якщо хочете зануритися на години в улюблений контент, можете зменшити навантаження на зір, переключившись у режим EyeComfort Mode. Це інтелектуальне налаштування зображення автоматично регулює яскравість екрана на основі вбудованого датчика освітленості та інформації про час доби. Наприклад, якщо глядачі дивляться телевізор у вечірній час, то режим EyeComfort зменшить рівень синього світла, щоб зображення було теплішим і комфортнішим для очей.

Витончений дизайн Q80C ідеально доповнить інтер’єр вашої оселі. Його напрочуд тонка рамка стане ніби вікном у світ розваг. Сповна насолодитися неперевершеним зображенням екрана допоможе надзвичайна якість звучання. Попри тонкий дизайн SuperSlim, цей телевізор  відтворює високоякісний звук завдяки технології Dolby Atmos, тож глядачі із задоволенням зможуть подивитися улюблене шоу з кінематографічним 3D-звуком. Завдяки функції OTS (Object Tracking Sound) Lite від Samsung ви відчуєте кожен біт динамічних сцен, а функція Q-Symphony синхронізує телевізор та саундбар, занурюючи вас у досвід преміального звуку у будь-якому куточку кімнати.

Усе, що ви любите, в одному місці

Усі телевізори Samsung 2023 оснащено платформою Samsung Smart Hub – інтуїтивно зрозумілим користувацьким інтерфейсом, де зібрано весь ваш розважальний контент. На Q80C значно поліпшено плавність рухів з Motion Xcelrator Turbo+, що, безперечно, оцінять затяті любителі геймінгу. Хмарні ігри професійного рівня також будуть доступні завдяки технології FreeSync Premium Pro, що забезпечує плавний геймінг без затримок та розривів кадру, даючи змогу отримати незабутній користувацький досвід від HDR-ігор, перегляду фільмів та іншого контенту.

Завдяки партнерській програмі Philips Hue Sync, що використовує імерсивні технології освітлення, які дають змогу синхронізуватися з відео чи іграми, ви отримаєте ще більше незабутніх вражень від розваг.

Q80C доступний для замовлення в Україні з 16 серпня 2023 року. Рекомендована ціна складає 269 999 грн.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна