Samsung перевершила Google та інших виробників Android-смартфонів

10:57, 31.07.2022

З'ясувалося, що флагманські телефони Samsung Galaxy S22 пропонують кращу підтримку розробників сторонніх програм для камер, ніж Google зі своїми телефонами Pixel.

Незважаючи на те, що Google рекомендує розробникам додатків камер використовувати бібліотеку CameraX Jetpack, смартфони від Google та інших OEM-виробників Android не підтримують цей стандарт.

Ця інформація була нещодавно виявлена ??розробником @Wander1236 у програмі CameraXInfo, яка показала, що Google Pixel і навіть OnePlus 10 Pro не підтримують розширення CameraX. При цьому Samsung показала себе з кращого боку, подаючи приклад іншим OEM-виробникам.

Завдяки Samsung у смартфонах лінійки Galaxy S22 сторонні розробники додатків для камер мають вбудований доступ до всіх розширень (Auto, Bokeh, HDR, Night, Face Retouch) та можуть отримати доступ до всіх трьох датчиків камери у своїх додатках.

Це пояснює, чому Galaxy S22 пропонує вбудовану підтримку камери в таких програмах, як Instagram, TikTok та Snapchat. Залишається сподіватися, що Samsung додасть цю можливість до більшої кількості смартфонів та лінійок Galaxy. Але вже зараз південнокорейський технологічний гігант випередив у цьому плані Google та інші бренди Android-смартфонів.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Быстрый обзор OnePlus Nord 2: один из лучших в среднем сегментеБыстрый обзор OnePlus Nord 2: один из лучших в среднем сегменте09:58 31.07.2022

    Как и его предшественник, новая OnePlus Nord 2 - устройство среднего класса и один из лучших доступных телефонов, которые вы можете купить в этом году.

  • Huawei Enjoy 50 Pro можна замовити в КитаїHuawei Enjoy 50 Pro можна замовити в Китаї10:03 30.07.2022

    На цьому тижні Huawei представила новий смартфон Huawei Enjoy 50 Pro, назвавши його преміальною моделлю середнього класу. Тепер він став доступним для попереднього замовлення в Китаї.

  • Apple вирішила винайти Always-on DisplayApple вирішила винайти Always-on Display00:02 30.07.2022

    Довгоочікуваний режим Always-on Display у смартфонах Apple може працювати не так, як в інших апаратах на ринку. Джерело виявило у внутрішніх файлах iOS 16 beta 4 вказівки на те, що робота AoD на iPhone 14 Pro і 14 Pro Max буде схожа на роботу цієї технології на годиннику Apple Watch.


купить телефон в Одесі, Україна