Samsung почала рекламувати Galaxy Z Fold 4 та Z Flip 4 ще до презентації 10 серпня

23:59, 02.08.2022

Компанія Samsung голосно сповістила про намір представити нові смартфони із гнучкими екранами під час заходу Galaxy Unpacked, запланованого на 10 серпня 2022 року. У Нью-Йорку, Лондоні, Ченду, Бангкоку, Мілані та Мадриді з'явилася вулична відеореклама, присвячена новим складним моделям.

Як повідомляють у самій Samsung, «ця реклама демонструє те, що продукти Samsung, що згинаються, змінюють спосіб використання мобільних пристроїв не тільки через свій форм-фактор. Вона також демонструє, що люди можуть працювати, отримувати задоволення і новий досвід, "захоплюючи" важливі моменти своїх життів за допомогою нових продуктів, що долають перешкоди, що існують для смартфонів».

Відомо, що Samsung має намір провести традиційний захід Unpacked вже 10 серпня. У той же час компанія має намір організувати в Нью-Йорку та Лондоні тимчасові пункти, в яких більше людей матимуть змогу познайомитися з новими моделями до 31 серпня.

Хоча компанія офіційно не оголошувала, які продукти будуть представлені, експерти індустрії прогнозують, що виробник продемонструє гнучкі моделі Galaxy Z Fold 4 і Galaxy Z Flip 4. Раніше мережеві інформатори вже публікували офіційні рендери Samsung Z Fold 4 і Z Flip 4.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна