Samsung представила Galaxy Watch 5 та Galaxy Watch 5 Pro - AMOLED, Sp02, ЕКГ, IP68, 5 АТМ, GPS та NFC

23:33, 10.08.2022

Компанія Samsung Electronics представила сьогодні на великій презентації Galaxy Unpacked нову лінійку розумного годинника Galaxy Watch 5. До неї увійшли дві моделі - Galaxy Watch 5 і Galaxy Watch 5 Pro.

Galaxy Watch 5 Pro - це розумний годинник преміум-класу в новій лінійці розумного годинника Samsung Wear OS. Новинка зовсім не схожа на торішні Galaxy Watch 4 Classic. Замість цього Galaxy Watch 5 Pro слідує тим же дизайнерським рішенням, що і звичайні Galaxy Watch 4, і не має безеля, що обертається, або більш товстого корпусу.

Samsung оснастила Galaxy Watch 5 Pro титановим корпусом, що зробило його більш міцним, ніж алюмінієвий корпус звичайних Galaxy Watch 5. Крім того, преміальний годинник має сапфірове скло. Крім того, Samsung змінила кривизну заднього скла і збільшила площу його поверхні, щоб допомогти датчику BioActive краще контактувати із зап'ястям, що призводить до більш точних показань.

Поряд з підвищеною надійністю Galaxy Watch 5 Pro також пропонує ряд апаратних поліпшень, що заслуговують на увагу, і нових функцій. Годинник має значно більшу ємність батареї (на 60% більше, ніж у Galaxy Watch 4) та швидшу зарядку.

Також є новий датчик температури шкіри, підтримка Advanced Sleep Coaching, поглиблений аналіз складу тіла, відстеження відновлення у реальному часі після тренувань, Google Maps із підтримкою голосової навігації та YouTube Music. Як і звичайні Galaxy Watch 5, варіант Pro також поставляється з безліччю нових циферблатів, включаючи два нових типи циферблатів з 88 додатками, що настроюються.

Galaxy Watch 5 і Galaxy Watch 5 Pro сертифіковані за американським військовим стандартом MIL-STD-810H, мають захист від води та пилу (IP68, 5 АТМ).

Galaxy Watch 5 Pro випускаються в єдиному варіанті розміру 45 мм у двох кольорах корпусу - чорному титановому та сірому титановому. Поряд із цими двома моделями Samsung запропонує спеціальний варіант Galaxy Watch 5 Pro Golf Edition.

На відміну від Galaxy Watch 5 Pro, Galaxy Watch 5 випускається у двох розмірах – 40 мм та 44 мм. Хоча обидві моделі пропонують однаковий набір функцій, вони відрізняються дисплеєм, ємністю акумулятора та гамою кольорів.

Серед основних характеристик Galaxy Watch 5 Pro - 1,4-дюймовий AMOLED-дисплей, роздільна здатність 450 x 450 пікселів, SoC Exynos W920, 1,5 ГБ ОЗУ, 16 ГБ флеш-пам'яті, акумулятор на 590 мАч, Sp02, дводіапазонний Wi-Fi (2,4 ГГц та 5 ГГц), GPS, NFC та LTE (опційно).

Galaxy Watch 5 на 44 мм відрізняється акумулятором на 410 мАгод, а на 40 мм - 1,2-дюймовим AMOLED-дисплеєм роздільною здатністю 396 x 396 пікселів, акумулятором на 284 мАг.

Galaxy Watch 5 Pro надійдуть у продаж із 26 серпня.

Ціна й доступність

Починаючи з 10 серпня Galaxy Watch5 та Galaxy Watch5 Pro доступні для попереднього замовлення, у роздрібній торгівлі в Україні – з 16 вересня.

Функціонал Galaxy Watch5 у сучасному й мінімалістичному дизайні допоможе досягати більшого щодня. Його цілковито нові нейтральні кольори, безперечно, привертатимуть увагу: графіт, сапфір і срібний для великої 44-мм моделі, а також графітовий, рожеве золото і срібний для меншої 40-мм моделі, чий перлистий фіолетовий ремінець чудово поєднується з Galaxy Flip4. Рекомендована ціна Galaxy Watch5 починається з 10 999 грн за Bluetooth-версію та 12 999 грн за LTE.

Якщо ви невтомний шукач пригод і вам потрібен надійний, продуктивний і стильний годинник – Galaxy Watch5 Pro із 45-мм дисплеєм саме для вас. Ціна на моделі в кольорах титановий чорний і титановий сірий починається з 17 999 грн за Bluetooth-версію та 19 999
грн за LTE.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна