Samsung представила міні-проектор Freestyle 2023

23:44, 04.01.2023

На виставці споживчої електроніки CES 2023 компанія Samsung представила портативний проектор Samsung Freestyle 2023. Перша модель під назвою Samsung Freestyle – проектор з функцією колонки та світильника – була анонсована рік тому і викликала найсильніший ажіотаж на ринках у всьому світі. Новий пристрій, зберігши зовнішній вигляд та компактні розміри свого попередника, отримав низку цікавих нововведень.

Наприклад, Samsung Freestyle 2023 підтримує Samsung Smart TV та ігрову платформу Samsung Gaming Hub, яка забезпечує доступ до ігор з таких сервісів як Xbox Cloud Gaming, Nvidia G-Force Now, Amazon Luna і т. д. Таким чином, транслювати гру за допомогою проектора можна прямо на екран або стіну. Що стосується розмірів зображення, що проектується, то вони, як легко припустити виходячи з габаритів проектора, виходять невеликими. Але новий Samsung Freestyle 2023 має чудову функцію, яка дозволить виправити ситуацію: два пристрої можна використовувати одночасно, і тоді обидва зображення будуть об'єднані в одну велику широку картинку зі співвідношенням сторін 21:9.

Поки що компанія не повідомила подробиць про технічні характеристики Samsung Freestyle 2023. Також нічого не відомо про терміни випуску та вартість міні-проектора. Очікується, що ці дані ще з'являться під час виставки CES 2023, яка триватиме до 8 січня.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна