Samsung представила свій перший OLED-монітор - геймерський Odyssey OLED G8 з часом відгуку 0,1 мс

23:40, 31.08.2022

Компанія Samsung представила на виставці IFA новий ігровий монітор Odyssey OLED G8 (G85SB). Це перший ігровий OLED-монітор виробника, що має компактний 34-дюймовий формат. В основі новинки використовується технологія світлодіодів на квантових точках (Quantum Dot LED). Монітор має блискавичний відгук 0,1 мс і підтримує частоту оновлення 175 Гц.

У найтоншій частині товщина Odyssey OLED G8 складає всього 3,9 мм. Новинка оснащена вигнутим екраном з радіусом кривизни 1800R, має співвідношення сторін 21:9, підтримує QHD-роздільну здатність 3440 x 1440 пікселів, і має 99,3-процентне охоплення колірного простору DCI-P3. Для екрану також заявляється сертифікація VESA DisplayHDR 400 True Black та підтримка AMD FreeSync Premium.

Монітор Samsung Odyssey OLED G8 має вбудований Smart Hub, завдяки чому користувач отримує доступ до різних популярних цифрових каналів, включаючи Amazon Prime, Netflix, YouTube та інші. Для цього дисплей навіть необов'язково підключати до ПК чи ноутбука.

Новинка також має вбудовану підтримку сервісу Samsung Gaming Hub. За рахунок цього користувачі отримують доступ до хмарних ігрових платформ Xbox, NVIDIA GeForce NOW, Google Stadia, Utomik та Amazon Luna (тільки у США).

Як зазначалося вище, Samsung Odyssey OLED G8 дуже тонкий. Так, що для повнорозмірних портів у ньому не знайшлося місця. Новинка оснащена роз'ємами Micro HDMI 2.1, Mini DisplayPort 1.4 та USB-C. У оснащення монітора також входять два динаміки потужністю по 5 Вт кожен.

У продажі Odyssey OLED G8 з'явиться у четвертому кварталі цього року. Вартість новинки виробник не повідомив.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна