Samsung прибереже свої найсучасніші екрани для iPhone 14 Pro та 14 Pro Max

22:29, 01.08.2022

Компанія Samsung буде основним постачальником панелей OLED для смартфонів лінійки iPhone 14. Samsung постачатиме дисплеї для всіх моделей лінійки, тоді як LG в якості другого постачальника постачатиме екрани тільки для двох моделей. При цьому екрани Samsung для iPhone 14 і 14 Plus (або 14 Max) відрізнятимуться від екранів для iPhone 14 Pro і 14 Pro Max, і мова зовсім не про роздільну здатність і частоту.

Йдеться про те, що екрани для молодших моделей просто будуть умовно гіршими. А якщо точніше, при їх виробництві Samsung не буде використовувати свій новий набір матеріалів - він дістанеться тільки старшим моделям нової лінійки Apple. Джерело говорить навіть конкретніше: молодші нові iPhone отримають екрани, створені із застосуванням набору M11, а для старших екранів буде використовуватися новий набір M12. Під набором маються на увазі різні матеріали: легуючі домішки, ґрунтовки, основи і таке інше. Такий крок дозволить Samsung (і Apple?) заощадити.

Також можна відзначити, що набір M12 використовується для виробництва екранів Galaxy Z Fold4 і Flip4. Набір M11 використовувався для створення дисплеїв для Galaxy S22+ та S22 Ultra, а ось звичайний S22 отримав екран, який створювався із застосуванням набору M10.

LG, у свою чергу, використовуватиме для створення дисплеїв для iPhone 14 і 14 Plus свій найновіший набір RS-L.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Apple вирішила винайти Always-on DisplayApple вирішила винайти Always-on Display00:02 30.07.2022

    Довгоочікуваний режим Always-on Display у смартфонах Apple може працювати не так, як в інших апаратах на ринку. Джерело виявило у внутрішніх файлах iOS 16 beta 4 вказівки на те, що робота AoD на iPhone 14 Pro і 14 Pro Max буде схожа на роботу цієї технології на годиннику Apple Watch.

  • Не тільки iPhone 15. Названо пристрої Apple, які перейдуть на USB-CНе тільки iPhone 15. Названо пристрої Apple, які перейдуть на USB-C08:43 27.07.2022

    В останні роки Apple перевела багато своїх пристроїв на USB-C. Цей роз'єм використовується в MacBook Air, iPad Pro, iPad Air, iPad mini, Studio Display, Pro Display XDR та інших пристроях.

  • Если ваш телефон упорно не видит сим-картуЕсли ваш телефон упорно не видит сим-карту22:09 18.07.2022

    Иногда случается так, что телефон не видит сим-карту. С этим сталкиваются как владельцы смартфонов, так и обладатели кнопочных аппаратов. Что провоцирует такую проблему и как с этим справиться, разберем ниже.


купить телефон в Одесі, Україна