Samsung розкрила секрет дивовижних антивідблискових властивостей екрану Galaxy S24 Ultra

17:59, 06.04.2024

Смартфон Samsung Galaxy S24 Ultra, крім іншого, виділяється екраном, покриття якого має чудові антивідблискові властивості. І тепер компанія нарешті розповіла, як їй вдалося цього домогтися.

Нагадаємо, екран цього апарата прикриває захисне скло Corning Gorilla Glass Armor. Саме воно і характеризується тими самими антивідблисковими властивостями.

"При виробництві нового скла використовується надзвичайно точний процес нашарування для досягнення чудових антивідблискових властивостей. Ці шари наносяться на поверхню скла з нанорозмірною точністю. Результатом є єдиний у своєму роді матеріал для дисплея, який значно знижує відблиски (до 75%), покращуючи читабельність дисплея і зводячи до мінімуму відображення на екрані практично в будь-якому середовищі.

Скло також містить міцний шар, який краще захищає від мікроподряпин, які можуть виникнути під час щоденного використання, а також від мікроподряпин, що накопичуються з плином часу. За даними лабораторних випробувань Corning, Gorilla Armor виявився більш ніж учетверо стійкішим до подряпин, ніж конкуруюче алюмосилікатне захисне скло. Щоб зробити це можливим, використовується система вакуумного осадження в надчистому середовищі - та сама технологія, яка використовується у виробництві напівпровідників."

Чи побачимо ми аналогічне скло в інших смартфонах найближчим часом, неясно, але з Samsung компанія Corning співпрацює вже дуже давно. 

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна