Samsung випустить ноутбук Galaxy Book4 Edge на 12-ядерному процесорі Snapdragon X Elite за €1800

21:18, 11.03.2024

Компанія Samsung пізніше цього року випустить ноутбук Galaxy Book4 Edge, пише видання Winfuture.de. На відміну від раніше представлених моделей Galaxy Book4 Ultra, Galaxy Book4 Pro і Galaxy Book4 Pro 360 на базі процесорів Intel Core Ultra (Meteor Lake), майбутня модель Edge використовує Arm-процесор Snapdragon X Elite від компанії Qualcomm.

Усіх подробиць про Galaxy Book4 Edge поки немає, проте відомо, що новинка запропонує 14-дюймовий екран, 16 Гбайт оперативної пам'яті та твердотільний накопичувач об'ємом 512 Гбайт. Оперативна пам'ять буде нерозширюваною.

В основі пристрою буде застосовуватися 12-ядерний процесор Snapdragon X Elite з частотою до 4,3 ГГц. У складі процесора використовуються ядра Oryon, а також спеціальний ШІ-движок (NPU) нового покоління з продуктивністю 45 TOPS (трильйонів операцій на секунду). Ранні тести чипа показали, що за чистою обчислювальною продуктивністю процесор Qualcomm зможе впевнено конкурувати з актуальними рішеннями Intel, AMD і Apple, а за ШІ-продуктивністю зможе значно їх перевершити.

Очікувана вартість Galaxy Book4 Edge складе близько 1800 євро. Він перебуватиме в тій же ціновій категорії, що й інші ноутбуки серії Galaxy Book4 на базі чіпів Intel. Наприклад, вартість моделі Galaxy Book4 Pro з 14-дюймовим екраном і процесором Intel починається від 1899 євро.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна