Samsung Z Flip 4 та Z Fold 4 вдвічі перевершили попередників за популярністю в Європі

19:57, 02.09.2022

Продаж нових гнучких смартфонів Samsung Galaxy Z Flip 4 і Z Fold 4 дуже добре стартував у Європі — вони поширюються вдвічі активніше, ніж складні моделі попереднього покоління. Про це повідомляє південнокорейське видання Korea Times із посиланням на директора з маркетингу європейського підрозділу Samsung.

"Постачання Galaxy Z Fold 4 і Galaxy Z Flip 4 подвоїлися в порівнянні з показниками попередніх моделей на європейському ринку: перша статистика продажів нових продуктів досягла рекордного рівня в Європі", - заявив директор з маркетингу Samsung Europe Бенджамін Браун (Benjamin Braun) на прес-ресурсі. конференції в ході виставки IFA, що проходить у Берліні.

За даними Business Korea, компанія представила нові гнучкі смартфони в 36 європейських країнах, включаючи Німеччину, Францію, Іспанію, Нідерланди та Велику Британію 26 серпня, і обсяги продажів активно зростають. У Samsung розраховують, що затребуваність нових моделей сприятиме популяризації гнучких смартфонів взагалі.

Як повідомили у компанії, співвідношення продажів Galaxy Z Flip 4 та Galaxy Z Fold 4 на європейському ринку становить приблизно 6 до 4 відповідно. Найбільшою популярністю користуються графітовий та фіолетовий варіанти оформлення для Z Flip 4 та сіро-зелений та чорний для Z Fold 4.

Що стосується користувачів попередніх версій смартфонів Samsung, що згинаються, компанія обіцяє випустити оновлення програмного забезпечення на початку вересня.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна