Серія смартфонів Samsung Galaxy S23 — флагмани, яким досі не представили конкурентів

11:36, 16.08.2023

Ось прямо сьогодні підбираєте потужний смартфон з ТОП камерами, але не чули ні про які літні новинки? Дійсно, реальних флагманів на ринку не з’являлось, адже домінуюче положення в сегменті Adroid відіграють смартфони samsung з лінійки Galaxy S. Цього року покупці отримали серію S23 - інноваційні пристрої, створені інженерами компанії Самсунг.

В цій статті спробуємо розібрати наявні особливості та переваги цього гаджета, а також дізнатися досить багато нового про його комплектацію, а також характеристики.

Зовнішній вигляд Galaxy S23 і S23+

Перш, ніж переходити до розбору, потрібно сказати, що існує ціла варіація 23-ї серії смартфонів, кожна з яких виділяється власними якостями, деякими недоліками, ну і, звісно ж, перевагами. Насамперед належить дізнатися про дизайн стандартної, базової версії телефону - S23.

Він реально дивує вкрай зручною формою, а також матеріалами, а корпус при цьому є досить стійким до погодних умов і до механічних пошкоджень. Завдяки ергономічному дизайну даної версії смартфон відмінно сидить в руці.

Також не можна не відмітити камеру і її дивовижні якості при зйомці вночі, в динаміці, записувати відео з високою роздільною здатністю з покращенням картинки завдяки оптичному стабілізатору. Приклади зроблених фото і більше корисної інформації про фотомодулі покаже і розкаже блог Комфі. Простір, займаний камерою, являє собою невелику вертикальну лінію, уздовж якої розташовано відразу кілька компонентів, здатних вплинути на позитивний ефект картинки.

У порівнянні зовнішності можель S23+ відрізняється від S23 меншою тонкістю і більшим корпусом, завдяки чому незначно страждає комфорт від використання. Але лише у випадках, коли у вас дуже компактні долоні. Однак, на думку редакції порталу Smartphone.ua, це компенсується великою кількістю пам'яті, про яку далі й піде мова, і поліпшеним оснащенням камери.

Три важливі характеристики смартфонів Samsung Galaxy S23 і S23+:

  • Кожна з цих версій працює на актуальній операційній системі Android 13 і буде оновлена до 14-ї.
  • Кількість пам'яті сягає цифри до половина терабайта. Пам'яті у S23+ може бути більше ніж у S23, через позиціювання як більш преміального. ціновій категорії і більшій досконалості.
  • S23 отримав 6,1-дюймовий екран, а у S23+ екран має цілих 6.6 дюймів.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини