Щомісяця українці купують у розстрочку через ПриватБанк смартфонів на 400 млн гривень

17:22, 15.09.2023

Купівля товарів у розстрочку через сервіси ПриватБанку “Оплата частинами” та “Миттєва розстрочка” є найдоступнішою для клієнтів банку,  адже наразі відсутня комісія за списання платежів з кредитних коштів.

За словам Сергія Макаренко, керівника  Напрямку торгового еквайрингу ПриватБанку, щомісяця українці купують товарів за програмами банку “Оплата частинами” та “Миттєва розстрочка” на суму майже 1,6 млрд грн. При цьому середня вартість товарів, які купуються за програми розстрочки, становить трохи більше 13 тис грн.

Майже 23% користувачів послуги онлайн-кредитування ПриватБанку оформляють розстрочку на купівлю смартфонів, близько 9% – на придбання ноутбуків та іншої електроніки та комп’ютерної техніки, та 6% - на купівлю великої побутової техніки.  

Клієнти ПриватБанку мають можливість миттєво оформити розстрочку на сайтах та в магазинах  всіх найбільших українських мереж з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших товарів.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Характеристики камер iPhone 15: возможности 14 Pro за меньшие деньгиХарактеристики камер iPhone 15: возможности 14 Pro за меньшие деньги16:28 15.09.2023

    В числе основных достоинств смартфонов от Apple всегда назывались их камеры. И чисто технически, и вместе с программной начинкой они всегда находились на шаг впереди от конкурентов.

  • Выбираем правильный чехол для смартфона iPhone 14: надежный и оригинальныйВыбираем правильный чехол для смартфона iPhone 14: надежный и оригинальный00:49 15.09.2023

    Смартфоны до сих пор относятся к дорогим гаджетам и пока технологии развиваются прайс для покупателя производители снижать точно не планируют. Если такой смартфон, как Iphone 14 случайно выскользнет из рук, то шансы, что корпусная или экранная часть устройства серьезно повредится и его придется отдавать в ремонт – процентов 70-90%.

  • Плоттер: назначение, классификация, параметры выбораПлоттер: назначение, классификация, параметры выбора21:04 13.09.2023

    В рекламной отрасли и в других сферах часто используются печатные материалы больших форматов. Для их создания применяют оборудование широкоформатной печати. Такими устройствами являются плоттеры. Их еще называют графопостроителями.


купить телефон в Одесі, Україна