Смартфон iPhone 6 Plus визнано «застарілим»

01:50, 02.04.2024

Компанія Apple поповнила списки застарілих і вінтажних пристроїв. iPhone 6 Plus Apple тепер вважає "застарілим", що означає, що магазини компанії та авторизовані партнери більше не пропонуватимуть послуги ремонту або іншого обслуговування для цієї моделі. Apple вважає продукт "застарілим", якщо минуло сім років відтоді, як компанія востаннє поставляла його на продаж. При цьому iPhone 6 ще в цю категорію не перейшов, оскільки він якийсь час продавався після того, як iPhone 6 Plus був повністю прибраний з продажу у вересні 2016 року.  

До "вінтажних" Apple тепер відносить iPad mini четвертого покоління. Ця категорія створена для пристроїв, у яких минуло п'ять років з моменту закінчення продажів. Але магазини Apple і авторизовані центри продовжать пропонувати ремонт таких продуктів протягом ще двох років. Щоправда, тільки за умови наявності запчастин.

Нагадаємо, iPhone 6 і 6 Plus є одними з найбільш продаваних iPhone і за всю історію. Сумарно Apple продала 224 млн таких апаратів. Так, лінійка iPhone 12 розійшлася в кількості 250 млн, але там все ж чотири моделі проти двох.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна