Смартфон realme 9i 5G із процесором Dimensity 810 дебютує 18 серпня

00:00, 06.08.2022

Компанія realme опублікувала тизер, який повідомляє про підготовку нового смартфона середнього рівня з підтримкою стільникового зв'язку п'ятого покоління: йдеться про апарат realme 9i 5G, презентація якого запланована на 18 серпня.

В основу пристрою ляже процесор Dimensity 810 розробки MediaTek. До складу цього рішення входять вісім обчислювальних ядер у вигляді зв'язки Arm Cortex-A55 та Arm Cortex-A76 з максимальною тактовою частотою 2,4 ГГц. Обробкою графіки зайнятий прискорювач Arm Mali-G57 MC2.

Як можна бачити на зображенні, смартфон оснащений потрійною основною камерою та бічним сканером відбитків пальців. Апарату приписують наявність дисплея формату Full HD+ та акумуляторної батареї ємністю 5000 мАг.

Нещодавно Мадхав Шет (Madhav Sheth), генеральний директор realme, повідомив про те, що найближчим часом компанія представить 5G-смартфони в ціновому діапазоні від $125 до $190. Цілком ймовірно, одним із них і стане модель realme 9i 5G.

Крім того, керівник realme зазначив, що у поточному півріччі планується анонс продуктів у двох або трьох нових споживчих категоріях. На жаль, вдаватися в подробиці про пристрої, що готуються, пан Шет не став.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна