SMARTlife: Побажання до подарунку іноді важливіше самого подарунку?!

04:06, 21.12.2021

Люди дарують одне одному речі, які здатні прикрасити життя, інтер'єр, підняти настрій. Дарують просто так, і на свята, дуже легко знайти подарунки для чоловіків на darunok.ua, розділ з жіночими презентами там ще більший. Підбирають сувеніри коханим та рідним, і навіть стороннім – колегам по роботі.

При цьому декоративні предмети, одяг зазвичай підносять без особливих слів. Тобто, наприклад, вручають коробку цукерок і кажуть – це вам. Але побажання до подарунка треба говорити гарне, бо від ніжних слів навіть банальний предмет перетвориться на діамант.

Як правильно вимовляти побажання до подарунків?

Головне грайлива інтонація. Без правильно поставленої мови здивувати винуватця урочистості навряд чи вдасться. Взагалі, коли в людини якесь свято, то йому зазвичай сумно, десь у душі є порожнеча, яка ні чим не заповнена. Не завжди, але таке буває.

Вона з'являється саме через те, що не вистачає людині ласкавих слів, вручені їй речі будуть покладені в шафу і можливо, що забуті, а ось приємні слова житимуть у серці довго, і заповнять порожнечу. Авжеж, якщо гаманець дозволяє і вами обрано на подарунок щось із списку нижче, то настрій підніметься і без слів. Редакцыя порталу Smartphone.ua впевнена, що завжди гарна ідея дарувати чоловіку:

  • Гарно оздоблені елітні набори настільних ігор (шахи, нарди)
  • Набори для вина
  • Старовинну зброю та інше.

Це стосується не лише слабкої статі, а й чоловіків, поганий настрій буває у всіх. Коли ви купили маленький подарунок своїй рідній людині, то постарайтеся побажанням до подарунка дати зрозуміти, що це не просто предмет, а частинка вас. Що ви з ніжними помислами вибирали сувенір.

Якщо ви відчуваєте негатив до певної людини і бажання подавати подарунок, жодного немає, тоді й не робіть цього. Брехлива інтонація буде почута і відносини з людиною, згодом, налагодити не вдасться. Робіть сюрпризи лише тоді, коли у вас гарний настрій, ділитесь позитивом один з одним.

Наостанок декілька універсальних побажань:

  1. Дарую те, що хотів би отримати сам. Впевнений, знадобиться!
  2. Яким би не був мій подарунок, прийми його на щастя.
  3. Красива річ наводить лад у думках, а гарні спогади дарують спокій!

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини