SMARTtech: Вибираємо бензиновий генератор! Чому чотирьохтактні?

01:18, 30.03.2022

В наших умовах не рідкість відключення електроенергії на день чи два. Можливо і на більший час, але тоді вже потрібно шукати інші шляхи вирішення проблеми. В нашому  випадку вибором, що зможе виручити, стануть варіації бензинових генераторів, оснащених різними двигунами і різною системою охолодження.

Найпростішими і цілком надійними вважаються бензинові чотирьохтактні генератори, які виділяються:

  • малою масою
  • підвищеною продуктивністю
  • непоганою надійністю
  • простою транспортабельністю

Не знаєте з якого виробника почати свій підбір, заходьте на https://honda.com.ua/generatori/ та ознайомтесь з асортиментом бензинових генераторів Хонда від фірмового магазину Honda в Україні. А якщо продовжити тему двигуна, то ссе пояснюється доволі простою та надійною його системою. Це дозволяє йому працювати на підвищених оборотах (не менше 3000 об/хв) і виробляти великий обсяг енергії за досить компактних розмірів. Скажімо, якщо взяти найпопулярніші версії генераторів потужністю 5,5 кВт, то їхня вага не перевищуватиме 100 кг!

Дані версії двигунів спалюють найбільш популярне пальне- бензин, який можна знайти на будь-якій автозаправці. Габарити пристроїв відрізнятися гранично компактними розмірами! Витрата паливної суміші позначається на цілком помірних. Для термінового запитування побутового холодильника, телевізійної панелі або навіть потужної кліматичної системи дана версія генераторного блоку позначиться цілком прийнятним вибором. Навіть з запасом!

2 чи 4-х тактний генератор?!

Особливо відмітимо, що якщо головне – економія на паливі, то споживання пального двотактним генератором може виявитись надмірно високим, тому розумно купувати генератор із чотиритактним ДВЗ. В ньому використовується система газорозподільного механізму, завдяки якому ступінь стиснення значно збільшується, як і вентиляція камери згоряння. За рахунок цього показники щодо потужності даного двигуна досягають солідних значень (зустрічаються версії потужністю в кілька десятків кіловат), а споживання чистого бензину залишається на помірних позиціях – до 450-550 грамів на 1 кВт. Заводяться такі ДВС за допомогою стартера та батареї – це лише додає комфорту в плані експлуатації за даним обладнанням.

Якщо не забувати періодично міняти масло та змінювати масляний фільтр, то можна бути впевненим в одному – розглянутий нами двигун в генераторі упевнено зможе працювати десятиліття.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини