Sony Mobile оголошує про старт продажів нового смартфона Xperia X Compact в Україні

18:00, 21.09.2016

Компанія Sony Mobile Communications, оголошує про старт продажів нового смартфона Xperia X Compact, який був анонсований на виставці IFA в Берліні. Новинку можна буде придбати з 23 вересня по ціні 13 999 гривень у ключових партнерів.

Xperia X Compact доповнює серію Xperia X популярним форм-фактором, що поєднує компактний корпус і новітні технології. За рахунок розміру дисплея з діагоналлю 4,6 дюйма і обтічної форми смартфон зручно тримати, а також використовувати однією рукою. Унікальний дизайн Xperia X Compact відображений у всіх елементах практичного глянцевого корпусу. USB-роз'єм Type-C дозволяє швидко зарядити пристрій без необхідності шукати правильне положення штекера. Смартфон пропонується в трьох варіантах кольору: Димчасто-Блакитний, Космічний Чорний і Сніжно-Білий.

Інноваційна технологія взаємодії трьох сенсорів при фотографуванні, використана в смартфоні Xperia X Compact.

Основна 23 МП камера не тільки дозволяє отримувати якісні фотографії, але і включається з режиму очікування всього за 0,6 секунди. Пристрій одержав розширені функції налаштування камери, спеціально для користувачів, які в процесі творчої зйомки воліють вручну керувати такими параметрами як швидкість затвора та фокусування.

Для Xperia X Compact пропонується широкий вибір оригінальних чохлів відповідних кольорів, включаючи Touch Cover (SCTF20), який дозволяє отримати доступ до функцій смартфона через спеціальне вікно без необхідності відкривати чохол.

Чохол-підставка (SCSF20) дозволяє змінювати кут огляду для зручності перегляду відео та оснащений функцією автоматичного включення / відключення. Як додатковий аксесуар для смартфона є легкий і компактний зарядний пристрій USB Type-C UCH20C, а також UCH12W, який підтримує технологію швидкої зарядки Qualcomm і MediaTek.

Комплект поставки Sony Xperia X Compact

    • Смартфон Sony Xperia X Compact;
    • Блок зарядного пристрою USB Type-C;
    • MicroUSB для зарядки і синхронізації з ПК;
    • Документація.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна