Sony представила LinkBuds S - найменші та найлегші у світі бездротові навушники з шумозаглушенням

14:30, 19.05.2022

Компанія Sony офіційно представила нові навушники у лінійці LinkBuds. І якщо перша модель у лінійці LinkBuds (WFL-900) мала дуже незвичайний дизайн, то новинка під назвою LinkBuds S отримала традиційний зовнішній вигляд для повністю бездротових навушників.

Sony LinkBuds S пропонуються за ціною 200 доларів. За ці гроші користувач отримує навушники з активним шумозаглушенням і безліччю зручних функцій.

За словами Sony, навушники LinkBuds S можна "ніколи не виймати" з вух - вони були створені з розрахунком на безперервне довге носіння. Також компанія стверджує, що LinkBuds S — це «найменші та найлегші у світі справжні бездротові навушники з шумозаглушенням».

Також LinkBuds S отримали драйвери на 5 мм, адаптивне управління шумозаглушенням, режим прозорості, захист від вологи та поту (IPX4), підтримку Sony LDAC і до 6 годин автономної роботи в режимі заглушення шуму. Ще 14 годин забезпечує зарядний футляр.

Ще однією особливістю стала функція Auto Play – вона автоматично запускає музику залежно від поточної діяльності користувача, відновлюючи відтворення після завершення дзвінка. Поки Auto Play доступна лише через програму Sony Headphones Connect на Android, а також Spotify та Endel.

Прийом попередніх замовлень на LinkBuds S вже розпочався, а відкритий продаж стартує з 20 травня.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна