Спеціалісти Київстар відновили роботу частини базових станцій у Полтавській і Кіровоградській області

01:31, 11.03.2022

Сьогодні вдень спеціалісти Київстар відновили роботу значної частини базових станцій у Полтавській і дещо меншу частину вдалося відновити у Кіровоградській області. Ще одна маленька перемога у Харкові: за сьогоднішній день у місті відновлено 36 базових станцій. Також відновлено зв'язок у селі Кегичівка Харківської області.

Друзі, розповідаємо про стан телеком мережі Київстар.

Мережа успішно функціонує і забезпечує абонентів послугами зв’язку та інтернету.
Вчора наші спеціалісти усунули суттєві пошкодження на магістральній лінії Кривий Ріг-Кропивницький і в районі Чернігова. Завдяки цьому вдалося «підняти» значну частину базових станцій, зв’язок у цих регіонах суттєво покращився.

Загалом, від початку військового вторгнення російських військ в Україну, наші спеціалісти ліквідували понад 2000 обривів волоконно-оптичних ліній зв’язку.

Окрім відновлення пошкодженої інфраструктури, ми продовжуємо її розвиток. Ми отримали від наших зарубіжних партнерів чергову поставку мобільного обладнання, що дозволить збільшити загальну ємність мережі.  

Ми продовжуємо забезпечувати зв’язок у містах, де ведуться інтенсивні бойові дій. Зокрема, в Маріуполі. Хоча в місті великі складнощі з подачею електроенергії, місцева влада і мешканці допомагають нашим спеціалістам знаходити паливо для заправки дизель-генераторів.
Наші співробітники знають про кожен населений пункт, де є складнощі із зв’язком, і використовують усі ресурси, аби вирівняти ситуацію.

Бережіть себе та своїх близьких.
Разом переможемо!

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна