США почнуть вираховувати та карати блогерів із продажними оглядами

10:33, 24.05.2022

У Мережі з'явилася інформація про нову ініціативу Федеральної торгової комісії США (FTC). Судячи з неї, регулятор має намір зробити ще більш жорсткими правила та рекомендації щодо реклами для блогерів та власників соціальних мереж.

На думку FTC, «між блогерами та їх аудиторією найчастіше створюються довірчі відносини без чітких правил та обов'язків. Глядач стає легкою мішенню для обману та експлуатації заради прибутку».

У зв'язку із цим блогерів хочуть почати карати за продажні огляди. Насамперед це стосується тих із них, які, за своєю суттю, є підробленими та нічого спільного з реальністю не мають.

Водночас представники регулятора окремо акцентували увагу на занепокоєнні щодо реклами, націленої на дітей. Все тому, що діти, на їхню думку, сприйнятливіші до реклами, ніж дорослі.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • 14 стартапів представлять Україну на міжнародній конференції VivaTech14 стартапів представлять Україну на міжнародній конференції VivaTech10:32 23.05.2022

    Viva Technology — міжнародна технологічна конференція, що об’єднає понад 500 спікерів, близько 25 000 відвідувачів та понад 500 інноваційних проєктів зі 149 країн світу. Серед спікерів івенту — засновники Wikipedia, BlaBlaCar, CEO Qualcomm, СEO Louis Vuitton Moët та багато інших відомих особистостей і брендів.

  • Визнання електронних підписів наблизить Україну до цифрового ринку ЄСВизнання електронних підписів наблизить Україну до цифрового ринку ЄС18:31 21.05.2022

    Угода про визнання е-довірчих послуг із країнами Європи відкриє нові можливості для розширення бізнес-контактів та спрощення співпраці між європейськими та українськими підприємствами. А саме це дасть змогу отримувати онлайн послуги транскордонно.

  • Українці обрали нову марку Укрпошти в ДіїУкраїнці обрали нову марку Укрпошти в Дії16:53 21.05.2022

    За третю воєнну марку країни проголосувало понад пів мільйона українців! Опитування тривало в застосунку Дія та на сайті Укрпошта. Усього ми отримали майже 650 тисяч голосів. З них більше як 550 тисяч — у Дії.


купить телефон в Одесі, Україна