Стан роботи мережі Укртелеком на 17 вересня 2022 року

20:41, 18.09.2022

Наші фахівці проводять ремонтно - відновлювальні роботи, усувають наслідки пошкоджень на мережах у різних областях, зокрема у Львівській, Чернівецькій, Запорізькій, Донецькій, Миколаївській.

  • Аварійно-відновлювальні бригади працюють щодня.
  • Інженери відстежують роботу обладнання після аварійних відключень електроживлення, щоб за можливості запобігти перебоям у наданні сервісів.

Послуги надаються у всіх областях, крім Луганської і Херсонської. Наші інтернет-послуги доступні у 87% населених пунктах країни, де є наша мережа.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Нова пошта привезла в Ізюм інтернет, електроенергію та посилкиНова пошта привезла в Ізюм інтернет, електроенергію та посилки20:37 18.09.2022

    Нова пошта відновила доставку посилок в Ізюм, підключила свій Starlink та генератор, щоб доставити ще й інтернет та електроенергію мешканцям. А завтра привезе та видаватиме свою гуманітарну допомогу.

  • Заміна консультантам: Епіцентр запустив унікальний help-botЗаміна консультантам: Епіцентр запустив унікальний help-bot20:17 18.09.2022

    Епіцентр help-bot - це персональний асистент-помічник, який функціонує у зручних месенджерах (viber, telegram). Як пояснюють розробники, з його допомогою покупець мережі Епіцентр зможе управляти своїми онлайн-замовленнями, шукати товар або перевіряти його ціну.

  • Відтепер перенести свій номер до lifecell можна онлайнВідтепер перенести свій номер до lifecell можна онлайн00:12 16.09.2022

    lifecell надав можливість абонентам, які хочуть змінити мобільного оператора, робити це без відвідування магазину. Відтепер процедуру перенесення номера до lifecell можна здійснити за допомогою eSIM або нового стартового пакета оператора.


купить телефон в Одесі, Україна