Стан роботи мережі Укртелеком на 19 червня 2022 року

12:27, 20.06.2022

Критична інфраструктура та мережі Укртелекому працюють. Інтернет-послуги доступні у 87% населених пунктів України, де є мережі Укртелекому, в усіх областях, крім Луганської та Херсонської.

Фахівці відстежують ситуацію на мережах і вживають необхідні заходи для підтримки сервісів. В умовах аварійних відключень електроживлення – робота обладнання продовжується до повного виснаження акумуляторних батареї або генераторного агрегату за наявності.

Нагадуємо абонентам деяких населених пунктів зокрема у Львівській, Донецькій, Харківській, Чернігівській, Сумській областей, у яких можуть бути перебої у користуванні послугами через аварійні роботи на районних електромережах, після відновлення електроживлення, необхідно перезавантажити обладнання і дочекатися на встановлення з’єднання.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Vodafone відновив 96% мережі у Чернігівській областіVodafone відновив 96% мережі у Чернігівській області16:09 17.06.2022

    Компанія також запустила 16 базових станцій у Київській області та повернула до зв’язку 3 населених пункти Київщини. Vodafone звітує про відновлення роботи об’єктів зв'язку на Київщині та Чернігівщині.

  • lifecell першим запускає реєстрацію номерів через застосунок Діяlifecell першим запускає реєстрацію номерів через застосунок Дія13:53 17.06.2022

    Реєстрація мобільного номеру забезпечує найбільший захист від перевипуску шахраями SIM-карти абонента й отримання доступу до персональних даних. Запуск реєстрації номеру телефону в застосунку Мій lifecell за допомогою сервісу Дія допоможе абонентам легко та швидко пройти процедуру без відвідування магазину оператора.

  • Стан роботи мережі Укртелеком на 15 червня 2022 рокуСтан роботи мережі Укртелеком на 15 червня 2022 року16:26 16.06.2022

    Лагодимо, відновлюємо, ремонтуємо, забезпечуємо зв'язок всюди, де є така можливість… Працюємо, щоб абоненти могли користуватися телекомпослугами.


купить телефон в Одесі, Україна