Стан роботи мережі Укртелеком на 24 березня 2022 року

00:50, 25.03.2022

Вдалося відновити інтернет-послуги у Чернігові та області. Дякуємо колегам з Kyivstar за допомогу.

Минулої ночі після  вчорашнього пошкодження  на магістральній мережі аварійно-ремонтні  бригади  Укртелекому відновили  надання послуг  у Львівській, Волинській, Рівненській, Житомирській областях.

Критична інфраструктура та національна мережа Укртелекому працюють. Телекомпослуги надаються в усіх областях, крім Луганської, триває пошук можливостей для відновлення телекомунікаційних послуг.

Колеги  постійно працюють  для швидкого відновлення роботи мережі та надання послуг.

Минулої доби  після  вчорашнього пошкодження  на магістральній мережі аварійно-ремонтні  бригади  відновили  надання послуг  у Львівській, Волинській, Рівненській, Житомирській областях.

Критична інфраструктура та національна мережа Укртелекому працюють. Телекомпослуги надаються в усіх областях крім Чернігівській та Луганській, триває пошук можливостей для відновлення телекомунікаційних послуг в цих областях.

Колеги  постійно працюють  для швидкого відновленням роботи мережі та наданням послуг.
Тримаємось!

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Сервисы отслеживания звонков: как это работает и для чего нужноСервисы отслеживания звонков: как это работает и для чего нужно03:07 24.03.2022

    Реклама – двигатель торговли. Однако иногда даже самые продуманные рекламные проекты работают недостаточно хорошо, а посредственная реклама вдруг привлекает повышенное внимание пользователей, побуждая их заказывать товары или услуги.

  • Стан роботи мережі Київстар на 23 березня 2022 рокуСтан роботи мережі Київстар на 23 березня 2022 року02:50 24.03.2022

    Друзі, ми продовжуємо інформувати вас про статус роботи мережі Київстар! Наші технічні спеціалісти працюють у надскладних умовах для відновлення зв’язку. Протягом минулого тижня вдалося відновити роботу 205-ти базових станцій.

  • Стан роботи мережі Укртелеком на 23 березня 2022 рокуСтан роботи мережі Укртелеком на 23 березня 2022 року02:47 24.03.2022

    Через пошкодження на оптичній мережі тимчасово відсутні телекомпослуги у Львівській, Волинській, Рівненській, Житомирській областях. Фахівці роблять все можливе для швидкого відновлення послуг.


купить телефон в Одесі, Україна