Стан роботи мережі Укртелеком на 30 квітня 2022 року

12:11, 01.05.2022

Відновлено послуги в Донецькій області, де фахівці оперативно усунули наслідки подвійного пошкодження волоконно-оптичного кабелю.

Відновлено надання інтернет-послуг для абонентів міст Лозова, Барвінкове та смт. Близнюки Харківської області.

Відновлено надання послуг для абонентів міста Оріхів Запорізької області.

Спостерігається відсутність інтернет-послуг та телефонії у Херсонській області. Фахівці займаються визначенням причин та можливостей відновлення.

До уваги абонентів!  

На жаль, через аварію на мережі відсутні послуги для абонентів Донецької області.Фахівці уже займаються усуненням її наслідків. Просимо вибачення у абонентів за тимчасову відсутність послуг!

Аварійно-відновлювальні бригади продовжують відстежувати стан мереж і реагувати на інциденти 24/7. Критична інфраструктура та інтернет-мережа Укртелекому працюють. Послуги інтернет-доступу надаються у 87% населених пунктів, підключених до мережі оператора, телефонії – у 95%,  і доступні у всіх областях, крім Луганської.

Разом з цим, незважаючи на всі зусилля, які докладаються, аби підтримувати доступність інтернет-послуг на високому рівні, у деяких областях цей показник значно нижчий через високу інтенсивність бойових дій: у Харківській області – 63%, у Донецькій – 59%. У Запорізькій області послуги доступні у 15% міст, підключених до мережі оператора.

Тримаймося разом та віримо в перемогу.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна