Стан роботи мережі Укртелеком на 4 травня 2022 року

10:42, 05.05.2022

Критична інфраструктура та інтернет-мережа Укртелекому працюють. Послуги інтернет-доступу надаються у всіх областях, крім Луганської. Відновлено роботу мереж в Херсонській області. Проведені ремонтні роботи на магістральній лінії в Харківській області.

Фахівці продовжують усувати наслідки аварій в різних областях в надзвичайних умовах. Вчора вночі у Закарпатській області ракетного удару зазнав інфраструктурний об'єкт неподалік від АТС Укртелекому, внаслідок чого відбулось знеструмлення обладнання оператора та втрата інтернет-послуг для абонентів населеного пункту. Незважаючи на високу задимленість в будівлі через вибиті вікна в АТС, начальнику дільниці вдалося запустити дизельний генератор протягом години та повернути інтернет-доступ для абонентів.

Герої залишаються на своїх робочих місцях та виконують свій обов’язок за будь-яких умов!

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • Стан роботи мережі Київстар на 3 травня 2022 рокуСтан роботи мережі Київстар на 3 травня 2022 року13:22 04.05.2022

    Команда Київстар продовжує активно відновлювати пошкоджену через бойові дії мережу. Так, технічні спеціалісти вже відремонтували майже 150 пошкоджених базових станцій у Київській області та 160 у Чернігівській.

  • Стан роботи мережі Укртелеком на 2 травня 2022 рокуСтан роботи мережі Укртелеком на 2 травня 2022 року10:28 03.05.2022

    У Донецькій області відновлено надання послуг після ранкового пошкодження магістральної мережі. Критична інфраструктура та інтернет-мережа Укртелекому працюють.

  • Vodafone відновив роботу мережі ще у 17 населених пунктахVodafone відновив роботу мережі ще у 17 населених пунктах16:00 02.05.2022

    Vodafone звітує про відновлення роботи об’єктів зв'язку у 17 населених пунктах Київської та Чернігівської областей. Так, на Київщині знову на зв’язку села Мирча і Микуличі Бородянського району, села Залісся та Шевченкове Броварського району, села Оране і Демидів Вишгородського району і село Мощун Бучанського району.


купить телефон в Одесі, Україна