Стан роботи мережі Укртелеком на 8 квітня 2022 року

11:38, 08.04.2022

Тривають ремонтно-відновлювальні роботи у Чернігівській області. Нашим колегам вже вдалося багато чого зробити, щоб зв'язок був. Надання телекомпослуг уже відновлено майже всюди. В області рівень роботи районних вузлів становить 84%. Роботи з відновлення продовжуються.

Критична інфраструктура та національна мережа Укртелекому працюють стабільно. Загальний рівень роботи районних вузлів по країні залишається на високому рівні –  89 %. Послуги надаються в усіх областях, крім Луганської.

Колеги постійно працюють, щоб послуги були доступні всюди.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини

  • lifecell відновив покриття у Бучі за допомогою супутникової системи Starlinklifecell відновив покриття у Бучі за допомогою супутникової системи Starlink00:43 08.04.2022

    Оператор включив дві базові станції у м.Буча, які забезпечують роботу всіх технологій, 2G/3G/4G, за допомогою обладнання Starlink від SpaceX. Після звільнення Київської області від окупації оператор lifecell продовжує відновлювати мобільний зв'язок в населених пунктах, де раніше забезпечити покриття було неможливо через військові дії.

  • Спеціалісти Укртелеком 7 квітня відновлювали пошкодження на магістраляхСпеціалісти Укртелеком 7 квітня відновлювали пошкодження на магістралях00:39 08.04.2022

    Сьогодні наші колеги відновлювали пошкодження магістралі, через яке могло спостерігатися перевантаження каналів у Херсонській та Одеській областях, хоча послуги надавалися безперервно. Зараз пошкодження усунуто.

  • Vodafone відновив зв'язок у 15 населених пунктах Сумської областіVodafone відновив зв'язок у 15 населених пунктах Сумської області00:31 08.04.2022

    Vodafone відновив зв'язок у 15 населених пунктах Сумської області. Знов на зв’язку міста Лебедин, Охтирка, Тростянець і Ворожба, смт Краснопілля, села Кам'янка, Новгородське, Боромля, Гребениківка, Мезинівка, Порозок, Будилка, Московський Бобрик, Самотоївка та Солдатське.


купить телефон в Одесі, Україна