Стартувало навчання IT-спеціальностей у межах IT Generation

23:03, 01.11.2022

20 з 21 шкіл вже розпочали навчальні курси в межах проєкту IT Generation. На цьому етапі безоплатну освіту в найкращих IT-школах здобудуть 2200 українців.

Проєкт, який ми реалізуємо спільно з Binance Charity та Львівський ІТ Кластер, вже показав, що будь-хто може здобути перспективну освіту й увійти у світ IT.

Ділимося з вами надихаючими історіями проєкту:

  • Одна з учасниць відбору зовсім не сподівалася стати частиною проєкту. Але все ж вирішила подати заявку за компанію з сином. І навіть він не вірив у те, що його мама зможе стати світчером та опанувати IT-спеціальність, аргументуючи це її віком. Тож результат виявився неочікуваним для обох — син не пройшов відбір, а його мати вже вивчає Project management в одній зі шкіл.
  • Чоловік все життя жив у Харкові та працював на заводі. Війна забрала в нього все. Вирішив самостійно вивчати контекстну рекламу, але виходило не дуже вдало. Тому подав заявку на IT Generation та успішно пройшов відбір. На інтерв’ю у школі він запам’ятався найоптимістичнішим з усіх учасників. Сказав: «Втративши все, я зрозумів, що хочу нову професію». І вже зараз опановує її в межах нашого проєкту.

IT Generation реалізуємо за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України» та проєкту «Цифрові, інклюзивні, доступні: підтримка цифровізації державних послуг в Україні», що впроваджується UNDP Ukraine / ПРООН в Україні за підтримки Embassy of Sweden in Kyiv.

Джерело: SmartPhone.ua


Обговорення новини

Коментариев пока никто не оставил. Станьте первым!
:)8-):cry:=-):-D:angry::-[:(:devil:,)
укажите цифры с картинки
 

Попередні новини


купить телефон в Одесі, Україна